AMD kartlarda MSI Afterburner GPU Kullanımını Düzeltme

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 20.570
MSI AfterBurner'in Unified GPU seçeneğini aç kapa yapa yapa bozdum, nasıl düzelir? Ya da bir ayarımı atladım? Ekran kartını sona almıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI AfterBurner'in Unified GPU seçeneğini aç kapa yapa yapa bozdum, nasıl düzelir? Ya da bir ayarımı atladım? Ekran kartını sona almıyor.
Eski konu ama çözemediyseniz eğer diye yazayım dedim. Benimde 900p bir monitörüm var, onda ben de 1920x1080p yapamıyorum, büyük ihtimal oluşturdukları kareler farklı olduğundan falan. 1920x1200 yapabiliyorsunuz. Ya da 2K veya 4K'ya alabiliyorsunuz.

Eski konu ama çözemediyseniz eğer diye yazayım dedim. Benimde 900p bir monitörüm var, onda ben de 1920x1080p yapamıyorum, büyük ihtimal oluşturdukları kareler farklı olduğundan falan. 1920x1200 yapabiliyorsunuz. Ya da 2K veya 4K'ya alabiliyorsunuz.

Teşekkür ederim hala çözememiştim. Deniyorum şimdi.

Harikasınız, GPU kullanımı yüzde 65 civarlarındaydı ve 30 FPS alıyordum. Şimdi en düşük %95 ve 40 FPS'nin altına düşmüyor. Far Cry 4 Very High 1600/900 R7 250 GDDR5 Kartım.

EDEN DUST yeni bilgisayar aldım Ryzen 3 2200G GTX 1050 Ti ve çok büyük FPS dropları yaşıyorum.
Ekran kartım Nvidia bu yüzden bu makale yardımcı olamadı bende bazen GPU fullanımını 0 da görüyorum ve bildiğin donuyor oyun darboğaz olduğunu zannetmiyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı