AMD kartta "driver state Power failure" hatası

Rapimist

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ticaret
Arkadaşlar merhaba,

2 yıldan fazladır " driver state Power failure " mavi ekran hatası alıyorum İstanbul'da 2 3 tane bilgisayarcıya götürdüm çözemediler ekran kartı ile ilgili dediler.
AMD ekran kartını siliyorum ama nedense sürekli kendi kendine yükleniyor, yüklendikten 10 saniye sonra PC mavi ekran hatası veriyor yine aynı kod " driver state Power failure "

Çözüm olarak yaptıklarım;

DDU ile AMD ekran kartını sildim.
Technopat'ta çözümlenmiş bu arkadaşın dediklerini de daha önce uygulamıştım;
Microsoft Store Otomatik Güncellemeyi Kapatma
Aklıma başka gelen bir şey yok, Windows güncellemelerini kalıcı olarak kapatmak istemiyorum, tek istediğim AMD ile ilgili her şeyi hiçbir program tekrar yüklemeden silebilmek.

Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim, bıktırdı artık PC'yi kırma derecesine getiriyor bu hata.

Minidump:

Minidump.zip

Son düzenleme:

Paylaşır mısın dosyalarını?

Evet hocam onunla de denedim,

Konuya ekledim hocam

Kullandığın Laptopun harici kartı (AMD) hata veriyor evet. Harici kart olduğu için Aygıt Yöneticisi üzerinden devre dışı bırakman gibi bir şansa sahipsin. Hiç denedin mi?

Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmam hiç bir şekilde çözüm olmuyor, hatta ordan kaldır dediğimdede çözüm olmuyor yine mavi ekran veriyor. DDU veya AMD Cleanup Utility ile kaldırdığımda çözüm oluyor ama daha sonra Microsoft Store veya Windows Update de kendi kendine yüklüyor.

BIOS üzerinden Switchable Graphics gibi bir ayarın varlığını kontrol eder misin? Şu ayar varsa direkt olarak kartı devre dışı bırakmak daha basit olur. Yönetim olayları raporunu da paylaş:

Olay Görüntüleyicisi Raporu.zip

Şimdi BİOS bakıcam hocam ama ben BIOS daha önce bakmıştım sanırım öyle birşey görmedim hiç yinede kontrol edeyim o sırada Olay Görüntüleyicisi Raporunu ekleyeyim dedim

Buyur hocam;
Özel Görünümler.zip

BİOS'a da baktım. Onunla ilgili en ufak birşey yok VİDEO sekmesinde sadece LCD Brightness ayarları var. Diğer bütün kategorilerede baktım Graphics ile ilgili birşey bulamadım.

Özel görünümleri atarsan daha iyi olur.

Hocam bakabildiniz mi acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…