AMD kod 43 hatası

gemiciadam

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2014
Mesajlar
1.934
Çözümler
1
Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Arkadaşlar, bu hata ile birçok arkadaşımızın karşılaştığını biliyorum. Daha önce benim de başıma gelmişti. Eski sürüm sürücü kurarak sorunu çözdüm. Fakat bu sorun üzerinden bayağı geçti ve şu an yine aynı sorunu yaşıyorum. Tekrarlayan sorunu bu sever aynı şekilde çözemedim arkadaşlar. Ne yapmamız lazım yardımcı olan varsa çok sevinirim. Ekran kartım HD 8750M. İşlemcim i5 4200M. Sürücüyü kuruyorum, daha sonra 2 ya da 3 yeniden başlatmada tekrar aynı hatayı alıyorum. İlk kurulumda sorun olmuyor. Hatta şu an laptopta sürücü yü DDU ile kaldırmış olmama rağmen Windows 10 ekran kartımı bazen tanıyor kapatıp açıyorum ve tekrar hata alıyorum. Lütfen rica ediyorum bilen varsa yardımcı olsun. Bu sorunlar için modlanmış vs sürücüler oluyor mu? Teşekkürler.
 
Önce WHQL sürüm bir sürücü indirin. Yanına da DDU'yu indirin. Daha sonra bilgisayarın internetle olan bağlantısını kesip indirdiğiniz sürücüyü yükleyin.
 
Önce WHQL sürüm bir sürücü indirin. Yanına da DDU'yu indirin. Daha sonra bilgisayarın internetle olan bağlantısını kesip indirdiğiniz sürücüyü yükleyin.
Deneyeceğim hocam fakat internet bağlantısını kesmek nasıl bir faydası olacak. Açıklayabilirmisiniz acaba ?
 
Deneyeceğim hocam fakat internet bağlantısını kesmek nasıl bir faydası olacak. Açıklayabilir misiniz acaba?

Windows Update sen yükleyene kadar driver yüklemesin diye.
 
Anladım hocam peki daha eski bir Windows 10 sürümü kullanmak mantıklı mı? 1903'te hata almıyordum. Bununla alakalı olabilir mi?

Pek sanmam. Bence güncel sürümler iyidir.
 

Geri
Yukarı