AMD kullanıcıları için Windows 11'de sorun var mı?

Geçmeyin diye kesin ifadede bulunanların dayanağı neymiş? L3 cache mevzusundan bahsediyorsanız onun yaması geleli çok oldu. İki bilgisayarım da Ryzen tabanlı, ikisinde de insider sürüm önizlemesinden beri Windows 11 kullanmaktayım. Performans düşüşünü geçtim, performans artışı söz konusu ve gayet stabil.

Geçmeyin diyenlerin mantıklı bir sebebi varsa topluca Windows 10'a downgrade edelim. Ki o kadar güvenlik ve performans iyileştirmesinden sonra "görev çubuğuna ikon taşıyamıyoruz" deyip bunu sorun eden varsa baştan söyleyeyim, şahsımla muhatap olmasınlar.

Merhabalar. Windows 11 güncelemem geldi ve geçip geçmemekte çok kararsız kaldım. AMD kullanıcıları için oyun performanslarının düşük olduğu söyleniyordu. Son durum nedir?

Ben uzun süredir Windows 11 kullanıyorum. AMD için güncelleme gelmeden önce de PC performansım aynıydı geldikten sonrada aynı. Herhangi bir sorunum olmadı şu ana kadar.

İki bilgisayarım da Ryzen tabanlı, ikisinde de insider sürüm önizlemesinden beri Windows 11 kullanmaktayım. Performans düşüşünü geçtim, performans artışı söz konusu ve gayet stabil.
Ben de o haberi görünce şaşırtmıştım :D
Bende de performans azalışı yerine artışı oldu.
Geçmeyin diyenlerin mantıklı bir sebebi varsa topluca Windows 10'a downgrade edelim. Ki o kadar güvenlik ve performans iyileştirmesinden sonra "görev çubuğuna ikon taşıyamıyoruz" deyip bunu sorun eden varsa baştan söyleyeyim, şahsımla muhatap olmasınlar.
Ş-şey dostum, birkaç kişi hata yaşamış ve herkesin hata yaşacağını zannediyorum. O yüzden geçmemelisin 🤠

Merhabalar. Windows 11 güncelemem geldi ve geçip geçmemekte çok kararsız kaldım. AMD kullanıcıları için oyun performanslarının düşük olduğu söyleniyordu. Son durum nedir?
Evet bende çok sorun yaşamıştım Valorant ta anlık FPS drop giriyordu sinirlendim Linux geçtim. Windows 11 hiç tavsiye etmem çok ağır.

Biliyorum ama daha tam olarak düzgün değil bence.
Denedin mi? Daha işletim sistemini kurmadan sallamayı nasıl başarıyorsunuz ya. Saçma sapan yorumlar yapmayın.
O güncelleme çok önceden geldi. Yükleyebilirsiniz.

Geçmeyin diye kesin ifadede bulunanların dayanağı neymiş? L3 cache mevzusundan bahsediyorsanız onun yaması geleli çok oldu. İki bilgisayarım da Ryzen tabanlı, ikisinde de insider sürüm önizlemesinden beri Windows 11 kullanmaktayım. Performans düşüşünü geçtim, performans artışı söz konusu ve gayet stabil.

Hocam peki direk windowstan güncellesem bir problem olur mu ? Bazıları temiz kurulum vs diyor ya o yüzden soruyorum. Bir sıkıntı olur mu update ile geçsem.

Temiz kurulum daha sağlıklı olur ama yükseltme ile de problem olmayacaktır.
Bunu söyleyen çok kişi var hatta sosyalin 3/4 ü bunu söylüyor. Bakın yükseltme cihazda performans düşmesine falan filan yol açmaz bunlar yalan. Temiz kurulumla sadece Windows 10 u siliyor böylece daha iyi oluyor. Ki windows old dosyasını silerseniz yükseltmeden sonra buda aynı kapıya çıkıyor. Yani temiz kurulum her şey demek değildir.

Bunu söyleyen çok kişi var hatta sosyalin 3/4 ü bunu söylüyor. Bakın yükseltme cihazda performans düşmesine falan filan yol açmaz bunlar yalan. Temiz kurulumla sadece Windows 10 u siliyor böylece daha iyi oluyor. Ki windows old dosyasını silerseniz yükseltmeden sonra buda aynı kapıya çıkıyor. Yani temiz kurulum her şey demek değildir.
Ben, bunu eski sürücülerin uyumsuz olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak söylüyorum, derdim "windows.old" klasörü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı