AMD Link uygulaması "Deadline Exceeded" sorunu

Oddious

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci/Makina Mühendisi
AMD'nin son güncellemesinde gördüğüm yeni getirdikleri bir uygulama var. Bu uygulama Android veya iOS üzerinden telefona indirdiğimiz bir uygulama. Uygulama okuduğum ve anladığım kadarıyla (deneyemedim) bilgisayarımızın o an ne kadar FPS aldığını, ısısını, kullanım yüzdesini yanı kısaca tüm değerlerini bizimle paylaşıyormuş. Yani Alt+Tab atmamıza gerek kalmadan telefon üzerinden her şeyi görebiliyormuşuz. Fakat ben denediğimde sorunla karşılaştım. En az 10 kere denemem rağmen QR kodunu tanımadı. Sonunda bir şekilde tanıdı fakat bu sefer bana "deadline exceeded" diye bir yazı çıkardı. Maalesef onlarca kez denememe rağmen hiçbir şekilde kullanamadım. Uygulamayı başka deneyen oldu mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorunu yaşıyordum biraz kurcaladım ve çözdüm. Sorunun anti virüs programının güvenlik duvarından kaynaklanıyordu. Mcafee anti virüs kullanıyorum. Antivirüsün güvenlik duvarları ayarlarından çalışan uygulamalar arasında olan "Radeon settings host application" Gelen ve giden portları tüm cihazlara aç seçeneğini seçerek onayladım ve sorunum çözüldü.

Bende aynı sorunu yaşıyordum biraz kurcaladım ve çözdüm. Sorunun anti virüs programının güvenlik duvarından kaynaklanıyordu. Mcafee anti virüs kullanıyorum. Antivirüsün güvenlik duvarları ayarlarından çalışan uygulamalar arasında olan "Radeon settings host application" Gelen ve giden portları tüm cihazlara aç seçeneğini seçerek onayladım ve sorunum çözüldü.

Sorunu dediğin gibi çözdüm. Teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.

Ben anti virüs kullanmıyorum bu durumda ne yapmalıyım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı