AMD mi NVIDIA mı?

Daha fazla  
Bütçe 40.000
Ekim kadar birkitirim.
Merhaba ekim gibi PC toplayacağım? Sizce AMD mi NVIDIA alınmalı, eskiden AMD.
Kullanmıştım. AMD Radeon HD 8350.
Bir şeydi sizce AMD alınmalı ya da NVIDIA mı acaba, Ray Tracing özellikleri pek işime yaramıyor ben FPS rekabetçi oyunlar seviyorum.
AMD WattMan sorunu diyorlar yazılım sorunları fazlamış diyorlar doğru mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtin hocam, ben dahil konuya gelecek olan arkadaşlar böylelikle uygun sistem önerisi yapabilir. Böylelikle ekim ayında kafanızda hazır fikirler oluşur.

Bütçe belirtin hocam, ben dahil konuya gelecek olan arkadaşlar böylelikle uygun sistem önerisi yapabilir. Böylelikle ekim ayında kafanızda hazır fikirler oluşur.

Yukarıda belirtim hocam 40.000 TL bütçe ekim kadar biriktiriceğim sizce ekim kadar şu an 10.086.27 TL var. 30bin TL kaldı oda çıkar ekim kadar.

NVIDIA alın keyfinize bakın AMD tarafında yazılımsal sorunlar biraz fazla.

Bana nedense hep NVIDIA daha iyi geliyor fakat AMD daha ucuz NVIDIA daha pahalı bütçe sıkıntım varsa bence AMD seçilebilir.

NVIDIA alın keyfinize bakın AMD tarafında yazılımsal sorunlar biraz fazla.

Bütceyi yukarıda belirttim önereceğiniz NVIDIA ekran kartı olarak hangisi öneresiniz NVIDIA 4000 Serisinden'den olsun monitör 2K benim Intel i5 i7 mi oyun için AMD R5 mi R7 alınmalı Online FPS oyunları.
Hikayeli oyunlar oynamak.

Intel NVIDIA kombinasyonu güzel olur diye düşünüyorum. i7 tercih edilebilir fakat 11.nesilden aşağı olmaması iyi olur.

Belki bu tablo işinize yarar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240630_165653_Gallery.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 138
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…