AMD mi NVIDIA mı?

Intel NVIDIA kombinasyonu güzel olur diye düşünüyorum. i7 tercih edilebilir fakat 11.nesilden aşağı olmaması iyi olur.

Bana PC toplama linki filan yapabilir misiniz Ekim alacağım kafamda bilgi olsun bu arada 2K monitör var benim PS5 için aldım darboğaz olayı olmasını istemiyorum pişman olmak istemiyorum.

Bana PC toplama linki filan yapabilir misiniz Ekim alacağım kafamda bilgi olsun bu arada 2K monitör var benim PS5 için aldım darboğaz olayı olmasını istemiyorum pişman olmak istemiyorum.
Hocam sistem fiyatları düşüyor, hep gözünüz sitede olsun indirim kovalayın belki ekim ayında 7500f + 4070 ti li sistem yakalarsınız. Yakın zamanda vatan 32k ya 7500f 4070super sistem satmıştı mağazasından, gelecekte böyle indirim rast gelir mi büyük ihtimalle gelir. Aceleci olmadan kontrol güncel indirimleri takip edin.

Herşey saf performans değil, yüksek sistemlerde bence amd kesinlikle alınmamalı. Rtx + dlss bana çok önemli geliyor. 40 bin tl lik sistem toplamışsın forza horizon 5 te rtx açamıyorsun, olmuyor.

Bütçe 40.000
Ekim kadar birkitirim.
Merhaba ekim gibi PC toplayacağım? Sizce AMD mi NVIDIA alınmalı, eskiden AMD.
Kullanmıştım. AMD Radeon HD 8350.
Bir şeydi sizce AMD alınmalı ya da NVIDIA mı acaba, Ray Tracing özellikleri pek işime yaramıyor ben FPS rekabetçi oyunlar seviyorum.
AMD WattMan sorunu diyorlar yazılım sorunları fazlamış diyorlar doğru mu acaba?
RTX 4080.

Vade farksız taksitle RTX 4080s almanı tavsiye ederim. Ekim'e kadar fiyatlar ne olur bilemeyiz.

4080s çok fazla ona o kadar para vermem anca ileride alırım NVIDIA 80 ileride alırım 4070 Ti Super yeterde artar ben yayıncı değilim.
Ben sadece FPS rekabetçi tabanlı oyunlar oynuyorum.
Arada hikayeli oyunlar oynayacağım bana yeterde artar.
4070 Ti Super.

Son düzenleme:
Bu bütçeye Nvidia tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı