AMD mi NVIDIA mı?

Bütçe
35k-40k

xudo16

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRİME 9070XT 16GB
ASUS B650M-R
RYZEN 7 7800X3D
GSKİLL RİPJAWS 6000MHZ 32GB RAM
BİTFENİX CUBE 240MM SIVI SOĞUTUCU
LEXAR NQ790 1TB M2SSD
BİTFENİX AL118 850W 80+BRONZE
Meslek
Chef
Kendi kasamı satıp yeni kasa almak istiyorum 2060 artık eskide kaldı 5000 serisi çıkmadan da satmak istiyorum fakat alacağım kasadaki ekran kartını AMD bir ekran kartı mı alsam yoksa NVIDIA mı alsam kararsız kaldım. Bütçem 35.000 - 40.000 arası veya paramı bekletip fiyatların düşmesini mi beklesem ki düşeceğini sanmıyorum.

Kendi kasamı satıp yeni kasa almak istiyorum 2060 artık eskide kaldı 5000 serisi çıkmadan da satmak istiyorum fakat alacağım kasadaki ekran kartını AMD bir ekran kartı mı alsam yoksa NVIDIA mı alsam kararsız kaldım. Bütçem 35.000 - 40.000 arası veya paramı bekletip fiyatların düşmesini mi beklesem ki düşeceğini sanmıyorum.

İşlemci olarak AMD Ryzen ekran kartı olarak NVIDIA ancak yine de size kalmış önerim budur.

AMD'nin softwaresine kıyasla NVIDIA'nın daha özelleştilebilir olduğunu düşünüyorum ben olsam büyük ihtimal seçimimi NVIDIA'dan yana yapardım.

Bence elinizdekini güncellemenin vakti geliyor. İşlemci tarafında AMD Ryzen, ekran kartı tarafında ise duruma göre RX veya RTX serisi bir kart alınabilir.

İşlemcim and ekran kartım Nvidia 5000 serisini bekleme konusunda birşey diyemem yeni sistem topladım 4070 ti süper ekran kartı aldım

İkisinin de iyi tarafı var yani kendine özgün performans özellikleri ama bir arkadaşın yazdığı gibi AMD işlemci NVIDIA ekran kartı.

Ama bana göre NVIDIA ve Intel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı