NVIDIA ekran kartı mı yoksa AMD mi?

Hocam AMD oyunlarda kas gücünü göstererek ve FSR teknolojisini iyi kullanarak oyunlarda NVIDIA'ya göre bir tık fazla FPS almanı sağlar.

Ancak render tarafına geldiğimizde NVIDIA bu konuda öne geçiyor. Eğer ki oyunun yanında render performansı da lazımsa NVIDIA sizin için uygun olacaktır.

Eğer ki kafanızda belirli modeller varsa veya bütçeniz ne kadarsa ona göre bir şeyler önerebiliriz :)

Ayrıca eklemeliyim. Yazılım konusunda NVIDIA, AMD'ye cidden fark atıyor. Hatta zamanında AMD'nin WattMan hataları vardı. Ondan dolayı çoğu kişi AMD'ye karşı soğuk.
Şuan çözülmüş diyorlar yazılım sorunları aklımdaki model olan 7700 xt böyle bir sorun duymadım hiç

Arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum bütçem 10-15 arası ama zorlarsam 20 bine çıkabilir. O fiyat bandında genelde NVIDIA alırsam 3000 serisi almayı ya da AMD alirsam da 7000 serisi almayı düşünüyorum. AMD kartlarında yazılımsal bazı sorunlar varmış diye duymuştum. Ray Tracing gibi teknolojilerin gerisinde kalmış AMD sanki sizin fikirleriniz nedir?
itopyadan 4060 alabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı