AMD neden kötüleniyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel insanlar! Size AMD FX X8 9590 verseler hanginiz almam dersiniz? Bende bir Intel kullanıcısıyım. Ama kullanılan modele, fiyata göre çok değişiklik gösterir dediğiniz şey.

Güzel insanlar! Size AMD FX X8 9590 verseler hanginiz almam dersiniz? Bende bir Intel kullanıcısıyım. Ama kullanılan modele, fiyata göre çok değişiklik gösterir dediğiniz şey.
Kışın ortasında hileli soru soruyorsunuz , biliyorsunuz 9590 kalorifer görevi göreceğini o yüzden böyle bir şey yazdınız .
Şaka bir yana ben almam 9590'ı, ancak bedava gelirse başkasına satmak için alırım çünkü kullanılacak bir işlemci değil. Ekran kartı konusunda AMD'ye toz kondurmam ama işlemci konusunda fiyasko maalesef. Yeni nesil işlemcilerde ne olacak merak ediyorum.

Sene 2016 olmuş adamlar hala 32 nm'nin ötesini göremediler. Yani çağın gerisinde. Bir de işlemcilerin tek çekirdek performansları düşük... Bunun dışında pek sıkıntısı yok, bana göre.

Ekran kartlarını tartışmaya gerek yok bence. İşlemci konusunda ise yeni mimarili işlemcileri çıkmadığı için piyasada eski işlemcileri var ve piyasadaki yeni işlemcilere kafa tutması zor. Ancak FX serisi işlemcilerin muazzam derecedeki O.C yatkınlığı bence çok cezbedici bir şey.

Amd ekran kartı kullananlar iyi bilir fps droplarını. Fx 8350 işlemcisi bile full hd'de drop yapıyorsa savunulacak bir tarafı yok demektir. Amd ekran kartlarının çektiği elektriğe ve verdiği performansa bakarsak ufo niyetine kullansak bile zarar. Amd 8 gb ramle kandırakoysun ekran kartı camiiasını ne diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi droplardan bahsediyorsunuz? İşlemci tarafında övülecek yanı yok fakat ekran kartında gayet iyiler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütün camia cahil bir tek sen akıllısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…