fx 8350 işlemci ve r9 270x kullanıyorum şuana kadar intel ve nvidia bilgisayarıma göre hiçbir performans farkı göremedim ha oyunlar kasıyor deniyor evet kasıyor fakat bunun sebebi ısınma veya performans kaynaklı değildir amd nin reklam bütçesinin intele oranla çok düşük olması ve daha fazla oyun firmalarına ulaşıp hitap edememesidir yani oyunların amd için optimize edilmemiş olmasından kaynaklıdır hele birde korsan oyun oynuyorsanız sıkıntı. Şuanda 50 ila 60 fps arası gta 5 oynayabilirken counter strike gibi pentium pclerde bile kasmadan oynanılan basit bir oyunda kasma sorunu yaşanabiliyor buda 3. parti programlar ile çözülebiliyor yani demem o ki bir ürünü kötülemeden önce kendi yorumunuz ve gözünüzle bakın bilgisayar almak isteyene başından beri intel dayatılıyor tercih hakkı sunulmuyor teknik bilgisi olmayan kişiler sorgulamadan alıyor çünkü başka tercihi yok bunların aşılması gerekli sadece deneme amaçlı bir sistem topladım ve şuanda inten pc kullanmıyorum bile amd fiyat performans ürünüdür politikası bu şekilde devam ederse daha çok kullanıcıya ulaşacaklarını düşünüyorum