Arkadaşlar AMD FSR teknolojisini tanıttı ve bu teknoloji FPS artırıyor basitçe. Benim aklıma takılan neden NVIDIA kartlarda bu teknolojiyi destekliyor? AMD'nin yararına olmaz ki neden derseniz para almıyor ki NVIDIA kartlardan bayram değil seyran değil nedeni nedir?
1 yıl banım vardı. Bu hafta açıldı. Ben de bu 1 yıl içerisinde neler yaşadım size onları anlatmaya çalışacağım. Bir önceki yazıma gidebilirsiniz. Çünkü bu yazı onun devamı olacak...
Arkadaşlar AMD FSR teknolojisini tanıttı ve bu teknoloji FPS artırıyor basitçe. Benim aklıma takılan neden NVIDIA kartlarda bu teknolojiyi destekliyor? AMD'nin yararına olmaz ki neden derseniz para almıyor ki NVIDIA kartlardan bayram değil seyran değil nedeni nedir?
Ayrıca oyun yapımcılarının bu teknolojiyi daha çabuk entegre etmesi için bir sebep sunuyor. Dlss çok sınırlı kartda mevcut iken FSR iki markanın da bir çok kartı tarafından destekleniyor. Bu teknolojinin gelişmesi ve yaygınlaşması ile de dlss' i devreden çıkarmayı hedefliyor bence. Gsync ve freesync te olduğu gibi.
1 yıl banım vardı. Bu hafta açıldı. Ben de bu 1 yıl içerisinde neler yaşadım size onları anlatmaya çalışacağım. Bir önceki yazıma gidebilirsiniz. Çünkü bu yazı onun devamı olacak...
Altta blogta yazdıklarımı oku ondan sonra gülücük ile ağlayan surat koy. RX 5700 XT'den RTX 3060 Ti'ye geçen biri olarak yaşadığım deneyimlerimi aktardım. Ayrıca sadece kendi olduğum değil basit bir Google araması yaparak hataları bulabilirsin. Bir insana "Komiksiniz" deyip laf söylemeden önce o kişinin deneyimlediği tecrübeyi yaşaman gerekir.