Amd Niresh Mavericks 10.9 GTX 660 0 mb Ekran Kartı Sorunu

serkanbulmus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.Uzun süren uğraştan sonra Amd sistemime Mavericks yükledim.Ses ve İnternet bağlantısında hiç sıkıntı çekmezken ekran çözünürlüğü problemini çözemedim.Asus gtx 660 dcu II grafik kartı tanıyor fakat ram olarak 0 (sıfır) megabayt olarak görüyor.Safaride sayfa akışı işkence.Herşey piksel piksel akıyor.Çözünürlük 1024x768 bazende 1280x1024 oluyor.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkür ederim verdiğiniz kext çalışıyor.Grafik kartımı Mavericks tanıdı.Fakat şuan internetteki yazılar okunamayacak gibi ve çözünürlük 1280*1024 daha faszla ayarlanamıyor.Bunu 1920x1080 nasıl yapabilirim.

Merhaba Safaride görselliği düzeltemedim. Cuda driver kurdum. Firefox'u indirip kurdum bu daha düzgün çalışıyor.Sistemi her açtığımda GraphicsEnabler=No yazmak zorunda kalıyorum. 1080p yapamadım.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu arada. Bu son iki problemi çözebilirsek Nirvanaya ulaşırım herhalde.

Yukarıdaki linkte uygulamayı seyrettim.Bir benzerini uyguladım fakat videoda anlatımda grafik kartı seçenekleri kısmı açıklanmamış.Recep bey kendi donanımında GraphıcsEnabler=Yes olarak seçmesi gerektiğini söylüyor.(Chameleon Installer da)Benim işlemcimde dahili grafik kartı yok.Sadece Nvidia gtx 660 var.Buna göre ayarlar nasıl olmalı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı