İlk önce Nvidia'nın güncel driverını indir.
Şu linkten DDU programını indir:
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Windows 10 güvenli modda açma rehberi:
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
DDU kullanma rehberi:
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
UYARI: Nvidia Driver ve DDU programını indirdikten sonra bilgisayarın internetle olan bağlantısını kesin. Tüm işlemlerden sonra geri açın. Forumda çok konu açılıyor yeni Nvidia driver kurulamadı vs. hatası alınmasına karşı.
Bunun sebebi tahminim siz Nvidia driverı kurarken windows update arka planda temel driverı ya çoktan kurmuş ya da kuruyor olması ile ilgili bir çakışma.