AMD ölçümleri doğru mu gösteriyor?

Efe00v1

Femtopat
Daha fazla  
1694798520092.png

1694798610512.png

Oyun açık olmamasına rağmen AMD programı bu yüzdelerde ölçüm gösteriyor. Sizce hangisine güvenmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü kaydedici özelliği açık ise normal, zira ekran kartının boştaki kullanımı hep yüksek kalıyor. Adrenalin yazılımı sadece CPU kullanımını yanlış ölçüyor. Kayıt ve yayın sekmesinden masaüstü kaydedici seçeneğini kapatın ve durum düzelecektir. Biz kart boşta ısınıyor diye termal macun yenilemiştik.

Masaüstü kaydedici özelliği açık ise normal, zira ekran kartının boştaki kullanımı hep yüksek kalıyor. Adrenalin yazılımı sadece CPU kullanımını yanlış ölçüyor. Kayıt ve yayın sekmesinden masaüstü kaydedici seçeneğini kapatın ve durum düzelecektir. Biz kart boşta ısınıyor diye termal macun yenilemiştik.
Hayır açık değil bazenleri 0%'iniyor bazenleri %99 oluyor bunun sebebini soruyorum sadece
1694799521417.png

Sadece oyunlar ekran kartını kullanmaz.
Görev Yöneticisi üzerinden ise sadece 3D bölümünün görüntüsünü paylaşmışsınız. 3D dışında başka işlevler de var.
mining virüsünden şüpheleniyorum görev yöneticisinde birşey gözükmüyor ama bu mümkün olabilir mi ?
1694799720063.png

Hayır açık değil bazen 0%'iniyor bazen %99 oluyor bunun sebebini soruyorum sadece Eki Görüntüle 1944924

Görev Yöneticisi işlemler kısmına girip sağ tık yapın ve GPU seçeneğini tikleyin, ardından GPU kullanımına göre sıralama yaparak listede anlık olarak GPU kullanımını arttıran program nedir görebilirsiniz? Muhtemelen arkadaşında dediği gibi bir sistem uygulaması anlık olarak GPU gücüne ihtiyaç oluyor sizde kısa süreli peak değerler görüyorsunuz. Görev Yöneticisi ve AMD Adrenalin yazılımının ölçümleme aralığı farklı olduğu için eş zamanlı olarak iki yerde farklı kullanım yüzdesi görebilirsiniz. Mining virüsüne daha önce maruz kaldım ve sistem özellikle oyunlarda muazzam performans ve ısınma sorunu yaşıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı