AMD optional driver yüklenmeli mi?

enderabi666

Hectopat
Yer
Avcılar/İstanbul
Daha fazla  
RX 550 kullanıyorum biraz önce güncelleme geldi sizce yüklemeli miyim ve önerilen ile optional sürücü arasındaki farklar nelerdir?

Gelen güncelleme: AMD Adrenalin 2020 Edition 21.3.2 optional.

RX 550 kullanıyorum biraz önce güncelleme geldi sizce yüklemeli miyim ve önerilen ile optional sürücü arasındaki farklar nelerdir?

Gelen güncelleme: AMD Adrenalin 2020 Edition 21.3.2 optional.
Önerilen windows onaylı ve test edilmiş sürücülerdir hocam. Optional olan beta gibi düşünün hala test aşamasında.

Ekran kartınız şuan stabil çalışıyorsa tavsiye etmem. Düzeltilen 5 sorundan 3 tanesi 6000 serisi ekran kartları, 1 tanesi stres testi uygulamasındaki küçük bir problem için, diğeri de bazı monitörlerdeki çözünürlük sorunu için. Outriders, Evil Genius 2: World Domination, DIRT Update 4.0 oyunlarına sahip misin bilemiyorum.

Önerilen Windows onaylı ve test edilmiş sürücülerdir hocam. Optional olan beta gibi düşünün hala test aşamasında.

Onaylanmasını bekleyeyim o zaman.
Ekran kartınız şu an stabil çalışıyorsa tavsiye etmem. Düzeltilen 5 sorundan 3 tanesi 6000 serisi ekran kartları, 1 tanesi stres testi uygulamasındaki küçük bir problem için, diğeri de bazı monitörlerdeki çözünürlük sorunu için. Outriders, evil genius 2: World domination, Dirt Update 4.0 oyunlarına sahip misin bilemiyorum.

Şu anki performansı gayet iyi stabil. Onaylanmasını bekleyim en iyisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı