AMD OverDrive En iyi ayarlar

Daha fazla  
Arkadaşlar AMD OverDrive diye bi nane var sanırım ekran kartı oc yapılıyor anladığım kadarıyla bu ayarları nasıl tutmalıyım ? En iyi en stabil nasıl çalışır ? Fan hızı % 100 çok değilmi ? Yardım ederseniz sevinirim.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa ekran kartının fan hızını otomatik tutman daha iyi olur. Sistem gerektiğinde fan hızını otomatik kontrol eder.Böylelikle sistem boştayken boşu boşuna fazladan güç harcanmamış olur.

upload_2016-12-12_2-29-20.png

Arkadaşlar Ekran kartım bu. Buna önerebiliceğiniz Overclock nedir? @Recep Baltaş

ben bu şekilde yaptım sıkıntı yaratır mı ?

upload_2016-12-12_2-31-25.png

@Recep Baltaş ben bu şekilde yaptım Yük bindiğinde en fazla 45-50 dereceye çıkıyor normal midir? Biraz daha ince ayar yapabilmem için ne yapmam gerekir. Yeni bir ekran kartı alana kadar bunu en iyi performansta kullanmak istiyorum. Biraz daha yükseltiyim mi veya düşüriyim mi? Ne konularda risk arz eder? Şimdiden tşk. @Tamer7 @GamerBoy @abidinkofficial

MSI Afterburner yazılımı ile bu işlemi yapabilirsin, sonrasında FPS kontrolü için oyunları test edebilirsin. 60 dereceyi geçmeyecek şekilde ayarlarsan fanları senin yararına olur. %100 fan kullanıldığında çok yüksek bir ses duymuyorsan kullan. Bu kartın limitlerini çok zorlayabileceğini de düşünmüyorum.

Merhaba bende fan ayarı gözükmüyor (Benim GPU'da fan da yok😅). Fan yerine 5 tane bakır tel var. Gpu " ATİ READON HD 2066xt " de hangi ayarları yapmam gerek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı