Satılık AMD Oyun Hediyeleri

Oyunları pek araştırmadım. Ben bu fiyata bile kimsenin alacağını düşünmüyorum açıkçası :)

Gerek olmayabilir. Çünkü kuponu tanımlarken zaten araç indirip sistemi test ediyor ne var ne yok diye. Eğer onaylarsa size bu kodu veriyorlar. Yani 2. bir onay istemezler bence.
Division 2 200TL ideal bence. Fiyat kırmayalım ben de satacağım daha.:D

Gerek olmayabilir. Çünkü kuponu tanımlarken zaten araç indirip sistemi test ediyor ne var ne yok diye. Eğer onaylarsa size bu kodu veriyorlar. Yani 2. bir onay istemezler bence.
Umarım dediğin gibi olur hocam :) Ben de satacağım da, böyle bir şey olursa bayağı kötü olur :)

Bende yeni RX 590 aldım bu kodları almak için ne yapmam lazım? Henüz dağıtılmadı dediniz okudum sormak istediğim şu almaya aday olmak için nereye ne gibi bir kayıtta bulunmam lazım?

Resident Evil 2 tanımlarken herhangi bir araç inmedi ama sitenin sistemimi kontrol edebilme gibi bir özelliği varsa onu bilmiyorum.
Bende yeni RX 590 aldım bu kodları almak için ne yapmam lazım? Henüz dağıtılmadı dediniz okudum sormak istediğim şu almaya aday olmak için nereye ne gibi bir kayıtta bulunmam lazım?
Aldığınız yere başvurmanız gerekiyor. Daha sonra size verdikleri kodu amdrewards.com girerek oyunlarınızı alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı