AMD Phenom 1075t overclock

Kleiner

Hectopat
Katılım
18 Kasım 2015
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar bilgisayarimda bu islemci var ve overclock yapmak istiyorum cunku oyunlarda ekran kartima darbogaz yaptigini dusunuyorum (Gta5 , Arma3 gibi islemciyi sömüren oyunlar) yardimci olursaniz sevinirim..

Anakart Gigabyte Ga-x99-ud4
Gpu:sapphire r9 380 4g
Psu:Cm 700w 80+
Sogutucu:Corsair h80
Cpu:amd phenom ii x6 1075t

Daha once hic overclock deneyimim olmadi ve sogutucunun hizini elimle degistiriyorum onun hakkinda da bilgilendirirseniz sevinirim.
 
Güncel oyunlar için gayet yeterli bir işlemci olsa da belki bir ihtimal bu tarz oyunlarda R9 380 gibi kartlarla bir miktar darboğaz yaşatıyor olabilir.
Haklı bir nedenin var yani, FarCry4 gibi oyunlarda eksiklik yaratır mı çok emin değilim ancak diğer oyunlarda zaten hiçbir darboğaz yaratmaz, söz konusu bile değil yani :)

Sistemin bu iş için uygun, BIOS menünden tam pencere bir görüntü aktarırsan başlayabiliriz. Gelişmiş ayarlar kısmından istiyorum görüntüyü.
Voltajlı hız aşırtma yapmana yardımcı olabilirim detaylıca. Şu testi yaparak başka, sistem boşta kaç dereceye çıkıyor bilmem gerek : AIDA64 Stability Test Rehberi
 
10 şubat tarihinde kadar yetkim kısıtlandığı için buradan yazacağım.

Hocam sistem boşta iken bu şekilde bir foto paylaştım, isterseniz bir de yük bindireyim birazdan da BIOS'dan bir foto paylaşacağım.

bos.png


3YnrAp.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı