AMD Phenom 2 X4 965 sisteme ekran kartı önerisi

PANTERAS

Kilopat
Daha fazla  
AMD Phenom 2 x4 965 için ekran kartı almayı planlıyorum. 300w halihazırda PSU var. Gerekirse değişebilir. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Muhtemelen oynanacak oyunlar Knight Online, PUBG, CS:GO, LoL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knight Online, PUBG, CS:GO, LoL.
Sadece bu oyunları oynamayı düşünüyorsanız PSU değişmeden R7 240/250 veya GT 1030 alabilirsiniz. Özellikle Knight Online oynuyorsanız ekran kartına yüklenmeniz FPS'yi arttırmadığı gibi 1080P monitör varsa sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. 768P çözünürlüğe alıp yükü işlemciye vermeniz FPS'yi daha da yükseltecektir. Oyun hala 13 senelik grafik motorunu kullandığı için CPU ağırlıklı çözümleme daha yüksek performans veriyor.

Bütçe belirtin.

800-900 lira maks olarak düşünmekteyim

Sadece bu oyunları oynamayı düşünüyorsanız PSU değişmeden R7 240/250 veya GT 1030 alabilirsiniz. Özellikle Knight Online oynuyorsanız ekran kartına yüklenmeniz FPS'yi arttırmadığı gibi 1080P monitör varsa sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. 768P çözünürlüğe alıp yükü işlemciye vermeniz FPS'yi daha da yükseltecektir. Oyun hala 13 senelik grafik motorunu kullandığı için CPU ağırlıklı çözümleme daha yüksek performans veriyor.

Knight Online dediğiniz gibi resmen bozuk bir oyun olduğu için fps odaklı çözümlerden ziyade oyuın içi dropların düzelmesi benim için yetecektir. Ekran kartı alma isteğim daha çok yukarıda belirttiğim diğer oyunlardaki fps problemimi çözmem içindi. Önerdiğiniz kartlara da bakarak bir karar vermeye çalışacağım önerileriniz için teşekkür ederim.

Aynı CPU'yu R9 285 ile kullanıyorum her hangi bir darboğaz yok ancak PUBG vb. oyunlarda FPS Drop yiyebilirsiniz işlemci yaşını belli ediyor. Size önerim en yakında sürede işlemciyi de değiştirmeniz ve güncel bir platforma geçmenizdir.

Yazın yeni nesil işlemci ve ekran kartlarıyla yeni bir sistem toplama düşüncem zaten var ancak yaza kadar beni idare edebilecek bir şekilde sistemi de toparlama amacındayım tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı