AMD Phenom II nasıl duat boot yapılabilir?

Dark PhoeniX

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın özellikleri resimdeki gibidir. Arkadaşlar bu sisteme uyabilecek macOS (El Capitan) imajı buldum. Şimdi ben bu bilgisayara dual boot şeklinde kurulum nasıl yapabilirim? 2.işletim sistemim Windows 10 olacak.

İnternet üzerindeki videolara baktım pek istediğim gibi değil. Bir de sizlere sorayım dedim umarım yardım edersiniz. :)

JQ6bBE.jpg
OoB4O3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu sisteme uyacak imaj dosyasını amd macOS forumunda buldum. Ama dual boot şeklinde nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Acaba burdaki adımları uygulasam işe yarar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim anlamadığım bir şey daha var.Şimdi ben dual boot yapmam için windows'u silmem mi gerek?

Hayır silmen gerekmiyor. Önce Windows kurulumu yap temiz ve ardından temiz macOS kurmayı dene.
Videoda ki gibi kurulum yaptım ama olmadı :(

TransMac ile flash belleğimi hazırlıyorum,sonra tamamlanıyor durum resimde ki gibi sizce normal bir şey mi ?

Ayrıca Flash Belleğimin dosya sistemi Fat32 mi olması gerek ?

Dosya Ekleri

• bandicam 2018-02-01 19-30-59-257.jpg
    bandicam 2018-02-01 19-30-59-257.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 323
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı