Amd Phenom II X4 955 Fan Tavsiyesi

hasantok

Hectopat
Daha fazla  
Amd Phenom II X4 955 3.2 Ghz işlemcim bulunmakta ve stok soğutucu ile soğutma yapılmaktadır. Stok soğutucu sesli soğutma yapmasından dolayı soğutucumu değiştirmek istiyorum. 50-60 tl arasında soğutma ve ses bakımından stok soğutucudan boyut olarak daha buyuk olan ve sisteme uyum sağlayacak bır soğutucu önermenizi rica ederim. Benzer birkaç tane daha konu olduğunu gördüm lakin kafamda soru işareti olmaması için yeni bir konu açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciden kullanıyorum, ilk çıktığında almıştım ama alır almaz da ilk işim soğutucu almak olmuştu. Thermaltake BigTyp12 kullanıyorum. Belki bulunmuyordur artık, @BilgisayarKurdu hocamın da önerdiği Akasa Venom işinizi görecektir. Sanıyorum sistem toplama rehberlerinden birinde de bu soğutucuyu kullanmışlardı Recep ve Ali, gayet de başarılı gözüküyordu. Onun haricinde marka olarak yine Thermaltake, Xigmatek ya da Zalman markalarına da bakabilirsiniz. Tavsiye olarak çok da ucuza kaçmayın, 100tl ye yakın fiyatlarda iyi soğutucular bulunmakta.

9 luk fandan daha büyük olması, hem daha yavaş devirde daha fazla soğutma yapabilmesi, hemde yavaş olmasından dolayı sessiz çalışacağı açısından önemli galiba. Teşekkürler

Aynen öyle, cevabı kendiniz vermişsiniz :) Ama çok da dandik birşey almayın, hem güzel performans alamıyorsunuz hem de sesli oluyor bazıları. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı