AMD Phenom II X4 955 ve HD 5570 sistem yükseltme

ozsoi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Uçak ve Uzay Mühendisi
Eski sistemime geri dönmek zorundayım.

Bu sisteme ufak dokunuşlar yaparak CS:GO'da 1080p düşük-orta ayarlarda 200 FPS'in altına düşmemek istiyorum.

Bunun için 700 TL civarına bir GTX 1050 almayı düşünüyorum. Bütçem 2000 TL civarı belki bütçe biraz esnetilebilir ancak 144Hz bir monitör de almak istiyorum bunu da hesaba katmak lazım.

Önceliğim şu anki bilgisayarıma fiyat/performans olarak etkileyecek dokunuşlar yapmak, bu sadece ekran kartı da olmayabilir. Aşağıda yazılı olan sisteme yapmam gerektiğini düşündüğünüz donanım güncellemelerini yazarsanız çok sevinirim.

Her türlü ekran kartı ve sisteme dair diğer yapmam gereken güncellemeler için önerilerinize ihtiyacım var. Bu öneriler arasında uygun fiyatlı bir 144Hz monitör olursa daha da güzel olur, şimdiden teşekkürler. :)

• İşlemci: AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz (4.0 GHz'e OC yapmayı planlıyorum)
  • Anakart: ASUS M4A88TD-M EVO
  • RAM: 8GB (2x4) 1333 MHz
  • Ekran K.: AMD Radeon HD 5570

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bendede aynı sistem var ve ekran kartı önerisi lazım.cevaplarinizi bekliyorum tesekkürler

Ben şu anlık günü kurtarsın gibisinden ikinci el GTX 1050 ve ikinci el bir 144 Hz monitör almayı düşünüyorum.

Uygun fiyata bulursam GTX 1050 TI veya GTX 1060 3gb da alabilirim geleceğe yatırım olsun diye.

Hem senin hem de benim sadece ekran kartı olarak bi yükseltme geliyor aklımıza ancak eksiklerimizi, yapmamız gereken yükseltmeleri ve sırasını söylecek bilgili üyelerden öneriler gelirse daha güzel olur. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı