AMD Phenom II X4 955 ve MSI GTX 1050 Tİ 4GB Sistem Düşük FPS Sorunu

TugaySirin

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
işçi
Oyunlarda düşük FPS alıyorum. Özellikle de LoL'de en düşük ayarlarda FPS'im çok düşük. Bunun sebebi nedir acaba? Tüm driverlar güncel. Sebebini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşlemci fanını biraz temizleyip termal macun sürdükten sonra biraz düzelme yaşandı. Yine de en düşük ayarlarda 60 FPS'i geçmiyor. Stock fan kullanıyorum.

• GA-MA785GT-UD3H rev1.1
  • AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz
  • MSI GeForce GTX 1050 TI 4 GB OC
  • 8 GB HyperX 1600 MHz DDR3 RAM
  • Windows 7 64 Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda düşük FPS alıyorum. Özellikle de LoL'de en düşük ayarlarda FPS'im çok düşük. Bunun sebebi nedir acaba? Tüm driverlar güncel. Sebebini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İşlemci fanını biraz temizleyip termal macun sürdükten sonra biraz düzelme yaşandı. Yine de en düşük ayarlarda 60 FPS'i geçmiyor. Stock fan kullanıyorum.

• GA-MA785GT-UD3H rev1.1
  • AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz
  • MSI GeForce GTX 1050 TI 4 GB OC
  • 8 GB HyperX 1600 MHz DDR3 RAM
  • Windows 7 64 Bit
Hocam işlemciniz darboğaz yapıyor.

Birincisi windows 10'a geçiş yapılacak. Sonrasında işlemciye oc yapmak lazım ki dar boğazın önüne geçilmiş olur. eğer 60 fps' yi geçmiyorsa dikey eşitleme ayarı açık olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı