AMD Phenom II X4 965 2. el alınır mı?

i9a mı denk diyor😂😂😂 oyun testinde 1/2.nesil i5'ler veyahut 3/4.nesil i3'ler bile daha fazla performans verirken i9 ile nerede denk acaba.

Adam inat etti düşmüyor fiyatı o fiyatı satabilmekte iyi şanslar dedim sancklaskscnkilasc.
Bana kakalacak 400 liraya var mı harbi alan.

Hocam şöyle diyeyim çıktığı dönemlerde Core mimarisinin ilk nesli vardı ve onlar bile tek çekirdek de geçiyordu AMD'yi. AMD bu yüzden hep uygun fiyata fazla çekirdekli işlemci satmıştır hatta. AMD'yi severim ama Ryzen'den önce AMD hiç de iyi durumda değildi işlemci kanadında bu da bir gerçek.
Adam inat etti düşmüyor fiyatı o fiyatı satabilmekte iyi şanslar dedim sancklaskscnkilasc.

Piyasadan anlamayan ya da ulan 100 TL için mi bekleyeceğim vereyim geçeyim diyende olacaktır hocam. Hani bir laf vardır ya her kör satıcının bir kör alıcısı vardır diye o hesap işte.

Hocam şöyle diyeyim çıktığı dönemlerde Core mimarisinin ilk nesli vardı ve onlar bile tek çekirdek de geçiyordu AMD'yi. AMD bu yüzden hep uygun fiyata fazla çekirdekli işlemci satmıştır hatta. AMD'yi severim ama Ryzen'den önce AMD hiç de iyi durumda değildi işlemci kanadında bu da bir gerçek.
ms 7579 ile uyumlu dimi x6 bilginiz varmıdır?

Bırakın 6 aydan fazla beklesin ilanda ondan sonra anlar durumu ben ilana x6yı ocağın başında koyup 10 gün içerisinde sattım, benden 4 ay önce koyan bir arkadaş vardı 500tlye koyduğum zamanda bana yazmıştı bu fiyata bu satılır mı diye isteyen düşük isteyen yüksek yazar deyip konuşmayı sonlandırdım hâlâ ilanda işlemci geçenlerde yazdım satamadınız herhalde diye yazdığı cevap isteyen çokta satmaya zaman bulamıyorum, 7 aydır zaman bulamıyormuş.

Anakart modelinizi tam olarak yazar mısınız marka ve modelini.
MSI GF615M-P33v1.3 ms7579 olarakta geçer
Bırakın 6 aydan fazla beklesin ilanda ondan sonra anlar durumu ben ilana x6yı ocağın başında koyup 10 gün içerisinde sattım, benden 4 ay önce koyan bir arkadaş vardı 500tlye koyduğum zamanda bana yazmıştı bu fiyata bu satılır mı diye isteyen düşük isteyen yüksek yazar deyip konuşmayı sonlandırdım hâlâ ilanda işlemci geçenlerde yazdım satamadınız herhalde diye yazdığı cevap isteyen çokta satmaya zaman bulamıyorum, 7 aydır zaman bulamıyormuş.
bana atar yapıyor bide satmasamda olur diye siz bilirsiniz dedim ansklcnakascnksac

Ama X6ları desteklemiyor sanırım hocam.

baştaki yazıya bakarsanız.
Detail kısmından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı