Hocam ilk önce üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Forumdan geçici olmak kaydıyla dün bu mesajları yazdıktan sonra ceza aldım, kalın harf kuralını ihmal etmişim tekrardan özür diliyorum yetkililerden.
Bütçe olarak pek bir şey planlamadım açıkcası aklımda, yani 1000 liraya 1 işlemci 1 de ekran kartı alırım diye düşünmüştüm, işlemcinin yeterli olduğunu söylediniz işlemciden vazgeçtim fakat aklıma takılan bir husus var, GTA 5. bu oyunda FX serisi bir işlemci istenildiği yazılmış rivayette internet sitelerinde gezen açıklamalarda. O yüzden FX serisi bi işlemci almak istemiştim. Bunu da değerlendirirseniz sevinirim.
Onun dışında dediğiniz gibi ilk önce aslında alınması gereken şeylerden birisi PSU. Çünki bu PSU dan pek keyif alamıyorum sanki çok yetersizmiş gibi geliyor ve sistemimi yakacak gibi bir endişe var içimde. Tahmini kaç Watt PSU gerektirir acaba sistem ? Elimde olan PSU sözde 500W fakat yetersiz gibi geldiğinden 600W belki de 750W bir PSU almak istiyorum. Sizce çok mu aşırıya kaçmış olurum ? Değerlendirirseniz sevinirim.
Bir diğer husus ise dün akşam üzeri birisinden çalışmayan bir laptop aldım, içindeki harddiski kendi makinama taktım ve kullanıyorum. Kendisi Samsung'un 5400 RPM 250 GB bir harddiski. gayette güzel çalışıyor, içerisine film arşivimi koydum. Harddisk kapasitem 750 GB oldu. Fakat endişelendiğim nokta, bu harddisk sistemde yavaşlama yapar mı ? Sanırım çok az bi gecikme yaşanıyor açılışlarda, bu sabah olmadı fakat ilk taktığımda bi kaç resette bilgisayarın açılışını etkiledi. Açılışlarda sorun yaratmaya devam eder mi yoksa bu geçici bir zaman kaybı mıdır ? Bunu da değerlendirirseniz sevinirim.
Yorumlarınızı bekliyorum.. Kolay gelsin.