AMD Phenom II X4 ve GTX 650 Ti Düşük Performans

Metehan Seyfi

Decapat
Selam ben Metehan. Bilgisayar özelliklerim şunlar, bu arada bistemim biraz eski olsa da Minecraft bile kasıyor. 30-40 FPS bazen 130-150 anca oluyor çok nadir o da LOL'de 30-40 FPS civarı düşük ayarlarda.

ekran.PNG

Sistem.PNG

Bu arada İşlemcim + ekran kartım fazla çalışınca çok ısınıyor 3 4 tane fan var.

Son düzenleme:
Abi zaten çok yakın zamanda temizlik yapmayı düşünüyorum bilgisiyarı dayım vermişti bana. Önceden toplanmış bir pc. Temizliğini yapamadım hiç çünki açamadım fazla parçalarını tamam fanını flan sildim ettimde içerideki filtreyi silemedim o yüzden Bilgisayarcıya Temizletip Termal Macun Sürdürmeyi düşünüyordum zaten. Sence yaptırmalımıyım yakın zamanda?

Bilgisayar sürekli temiz tutulması gereken bir cihaz. En kısa sürede yaptırmak sizin menfaatinize. Fakat düşük performans sorunu direk düzelecek diye bir kaide yok. Temizlik ve eski parçalarda macun yenilemek ilk başta yapılacak şeyler. Onun haricinde sürücü güncellemeleri ve işletim sistemi güncellemeleri yapılmalı. Temiz kurulun yapmak da bazı sorunları çözebilir.

dostum o pc nin zotac gtx 650 synergy edition var söyle söyleyeyim gta 5 1080p 45 fps de oynuyorum kasmadan senin işlemcinde bir sorun var diğer oyunlari akici oynuyorum ve direcxt 12 de yani
ben Fortniteyi 20 30 fps ile oynuyorum :(

Çok Sağolun. Hepinizin tavsiyelerini dinledim. Gittim az önce pc ye yaprak süpürme makinesi ile hava vurdurdum bilgisayarcıda ve termal macun sürdürdüm. Baya toz çıktı şuan yeni açtım az sonra oyun testi yapıcam umarım değişme olur <3

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı