Özellikleri 8 GB RAM 2 GB ekran kartı AMD Phenom 6 çekirdekli ve 230 wat PSU var ve FPS düşüklüğü yaşıyorum. Ben PSU yetersiz olduğunu düşünüyorum bir de sizin bilginizi almak istedim.
Özellikleri 8 GB RAM 2 GB ekran kartı AMD Phenom 6 çekirdekli ve 230 wat PSU var ve FPS düşüklüğü yaşıyorum. Ben PSU yetersiz olduğunu düşünüyorum bir de sizin bilginizi almak istedim.
2-HD5450 2 GB'lık modeli.
3-4+4 Kingston RAM toplam 1600 MHz.
4-everst eski model 230 wat PSU
5 anakart Gigabyte'in anakart model aklıma değil
27 inç 72 Hz monitör oyun modunda.
2-HD5450 2 GB'lık modeli.
3-4+4 Kingston RAM toplam 1600 MHz.
4-everst eski model 230 wat PSU.
5 anakart Gigabyte'in anakart model aklıma değil.
27 inç 72 Hz monitör oyun modunda.
İlgilendiniz için teşekkür ederim ama benim ekran kartım hiçbir yerde 2 GB'lık modeli bulunmuyor bu ekran kartı profesyonel bir usta tarafından hafıza yükseltildi.
İlgilendiniz için teşekkür ederim ama benim ekran kartım hiçbir yerde 2 GB'lık modeli bulunmuyor bu ekran kartı profesyonel bir usta tarafından hafıza yükseltildi.
Ben sadece GTA 5'te drop ve FPS düşüklüğü yaşıyorum diğer oyunlarda sorun yok.