AMD Phenom sistemde FPS düşük

twixx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: intel i5 10400f

ram: 16+16 xpg d10 3200 mhz ram

ekran kartı: MSİ rx5600xt gaming mx 6 gb 192 bit

depolama: 500 GB M2 SSD +2 TB hardisk

psu: 700 wat rush Güç Kaynagı
Özellikleri 8 GB RAM 2 GB ekran kartı AMD Phenom 6 çekirdekli ve 230 wat PSU var ve FPS düşüklüğü yaşıyorum. Ben PSU yetersiz olduğunu düşünüyorum bir de sizin bilginizi almak istedim.

2-HD5450 2 GB'lık modeli.
3-4+4 Kingston RAM toplam 1600 MHz.
4-everst eski model 230 wat PSU.
5 anakart Gigabyte'in anakart model aklıma değil.
27 inç 72 Hz monitör oyun modunda.

Aynı işlemci sayılır hocam videoyu izle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlgilendiniz için teşekkür ederim ama benim ekran kartım hiçbir yerde 2 GB'lık modeli bulunmuyor bu ekran kartı profesyonel bir usta tarafından hafıza yükseltildi.

İlgilendiniz için teşekkür ederim ama benim ekran kartım hiçbir yerde 2 GB'lık modeli bulunmuyor bu ekran kartı profesyonel bir usta tarafından hafıza yükseltildi.

Büyük ihtimalle ekran kartının hafızası sonradan yükseltildiği için böyle olmuş.

Büyük ihtimalle ekran kartının hafızası sonradan yükseltildiği için böyle olmuş.

Ben sadece GTA 5'te drop ve FPS düşüklüğü yaşıyorum diğer oyunlarda sorun yok.

Ben sadece GTA 5'te drop ve FPS düşüklüğü yaşıyorum diğer oyunlarda sorun yok.

GTA V sıkıntı oyun hocam oynama geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı