Anakart alacağım ama bilgisayarıma göre bir anakart bulamadım yardımcı olur musunuz?
İşlemci, AMD Phenom X2 555 3.20 GHz, RAM, 2x2 4 GB RAM. Bulunuyor. Nasıl bir anakart almalıyım şu anki anakartım M4N68T-M
Anakart alacağım ama bilgisayarıma göre bir anakart bulamadım yardımcı olur musunuz?
İşlemci, AMD Phenom X2 555 3.20 GHz, RAM, 2x2 4 GB RAM. Bulunuyor. Nasıl bir anakart almalıyım şu anki anakartım M4N68T-M
Kim söylediyse yanlış bilgi vermiş. Ekran kartı DDR2, GDDR3, DDR4, GDDR5 vs. hepsi anakartınızda çalışır. Başka anakart alırsanız boşuna para ödersiniz.
Ben almadım bilgisayar parçalarını bir servisciye taktıracağım o aldı ekran kartını. Bana GDDR4 Ekran kartı aldım dedi anakartın desteklemez 1500 TL değiştirmemiz gerek dedi.
Ben almadım bilgisayar parçalarını bir servisciye taktıracağım o aldı ekran kartını. Bana GDDR4 ekran kartı aldım dedi anakartın desteklemez 1500 TL değiştirmemiz gerek dedi.
Ben almadım bilgisayar parçalarını bir servisciye taktıracağım o aldı ekran kartını. Bana GDDR4 Ekran kartı aldım dedi anakartın desteklemez 1500 TL değiştirmemiz gerek dedi.
Ben de katılıyorum bence sizi kandırmaya çalışıyorlar. 1500ne demek ya? Valla bence ekran kartını da almadıysanız o kişiden almayın gidin sıfır alın daha iyi.