AMD Phenom x4 955 ve GTX 750 Ti CS:GO İçin Yeterli mi?

OkanSırasogut

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım; Asus Nvidia GTX 750 Ti Strix.

Ya da darboğaz yapmayacak daha iyi bir AMD işlemci önerir misiniz ?

- AMD Phenom x4 955 3.20 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artar bile hiç merak etmeyin.

750Ti'ın GO'da FPS drop yemesine imkan yok 2GB RAM ve E5700 gibi işlemcilerle kullanılmadığı sürece.

Konuyu hortlamak istemezdim. Fakat ani fps droplar yemeye başladım. İşlemciyi overclock ile 4 GHz ye çıkarttım. Ekstra fan takılı kasada. Ramleri kontrol ettim. Harddiski yeniledim. Ne yaptıysam düzelmedi. Fps max 60 da oynuyorum. Yinede 30-40 lara düşüyor. Sıcaklıklar normal MSI Afterburner ile test ettim. Bir öneriniz var ise yardımlarınızı diliyorum. Yeni bir sistem önerisi de olabilir. (Ekran kartsız)

Konuyu hortlamak istemezdim. Fakat ani fps droplar yemeye başladım. İşlemciyi overclock ile 4 GHz ye çıkarttım. Ekstra fan takılı kasada. Ramleri kontrol ettim. Harddiski yeniledim. Ne yaptıysam düzelmedi. Fps max 60 da oynuyorum. Yinede 30-40 lara düşüyor. Sıcaklıklar normal MSI Afterburner ile test ettim. Bir öneriniz var ise yardımlarınızı diliyorum. Yeni bir sistem önerisi de olabilir. (Ekran kartsız)

MSI Afterburner ile oyun içi görüntüleri atarsan yardımcı olmaya çalışırız.

Müsait bir anımda buradan atacağım.
FPS düşmeden önce, düştükten sonra. (fps max_75) 75 HZ Monitör yenileme hızı. 1280*1024
Adsız.png
Adsız1.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı