AMD Phenom X4 965 overclock yapılmalı mı?

mor_foz

Femtopat
Daha fazla  
N68C GS FX model anakartım var ve başlıkta da belirttiğim işlemciye overclock yapmalı mıyım? Daha önce hiç overclock yapmadım. Ve OC yapsam nasıl bir performans artışı olur?

Ölü birisini mezarından kaldırmak gibi bir şey olur.

Ekran kartınızı beslemeye yetiyorsa niye OC yapıyorsunuz. Kayda değer ölçüde FPS artışı elde edemezsiniz.

Ekran kartım aşırı derecede kötü, GeForce 210. Eskiden AMD HD 4850 vardı ve çok iyi verim alıyordum. Bu işlemciye önereceğiniz ekran kartı da varsa yazabilirseniz sevinirim. Genel olarak performans artışı istediğim için OC yapmaya gerek duydum.

Ekran kartım aşırı derecede kötü, GeForce 210. Eskiden AMD HD 4850 vardı ve çok iyi verim alıyordum. Bu işlemciye önereceğiniz ekran kartı da varsa yazabilirseniz sevinirim. Genel olarak performans artışı istediğim için OC yapmaya gerek duydum.
Ekran kartı olarak en fazla 1050 öneririm, daha üst segmentlerde tam verim alamazsınız.

Sistemim yaklaşık 6-7 yıllık. İşlemci gerçekten hala verimli çalışıyor ama ekran kartı konusunda sıkıntı çekiyorum. Açıkçası çok da bir bütçem yok, günümüz oyunlarını da oynamıyorum. GTA San`da Anti Aliasing açık bir ayarda oynatacak ekran kartı arıyorum.

Sistemim yaklaşık 6-7 yıllık. İşlemci gerçekten hala verimli çalışıyor ama ekran kartı konusunda sıkıntı çekiyorum. Açıkçası çok da bir bütçem yok, günümüz oyunlarını da oynamıyorum. GTA San`da Anti Aliasing açık bir ayarda oynatacak ekran kartı arıyorum.
Bütçeniz tam olarak ne kadar, PSU'nuz kaç W ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı