AMD pişmanlıklar; heyecanlar ve soru işaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun. O kart sorunlu bir kart. Almamanız gerekirdi. AMD RX 5XXX serisinde çuvalladı. Ama işlemci konusunda haksızsınız. Intel devri bitti. Bu zamanda kurulabilecek en mantıklı kombinasyon AMD+NVIDIA'dır.

Söylediklerinizde haklı olmanızı o kadar çok isterim ki. Hatta buna göre iade şansımı deneyeceğim. Kafamdan atamıyorum soru işaretlerini.

Yapma reis daha yeni Ryzen 5 1600 12NM aldım. PSU gelmediğinden daha kuramadım korkutma beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade et derim tecrübelerim bana bunu öğretti. Biraz performans azalt. Intel'e geçin.
Ekran kartları için haksızsınız demiyorum ama işlemci konusunda yanlış yönlendirdiğiniz kanısındayım. Geçmiş olsun bu arada, umarım kısa sürede halledersiniz sorununuzu.

İade et derim tecrübelerim bana bunu öğretti. Biraz performans azalt. Intel'e geçin.
Tamam siz sıkıntı yaşamışsınız ama ekran kartında, neden işlemci konusunda insanları yanlış yönlendiriyorsunuz ki. Tabi arkadaş varsa o işlemcinin fiyatında İntel i3 alsın.

Ekran kartları için haksızsınız demiyorum ama işlemci konusunda yanlış yönlendirdiğiniz kanısındayım. Geçmiş olsun bu arada, umarım kısa sürede halledersiniz sorununuzu.
Yaşadığım sorunu anlattım. Aksini düşünüyorsanız buyrun ben de sistemi kurtarırım hem de. Düzelirse nasıl düzelttiğimi de paylaşacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…