Evet bende onu almayı düşünüyorum.R9 290 alıyorsan Sapphire Tri-x al diğerleri iyi değil.
Hocam yanlış yönlendiriyorsunuz. Vapor-x ve Pcs+ Tri-x den iyidir.R9 290 alıyorsan Sapphire Tri-x al diğerleri iyi değil.
Yanlış yönlendirmiyorum. Vapor-x çok pahalı ve üzerine 100 Tl koyup R9 290X alınabilir. O kadar yukarı bence sorunlu kişilerin işi. GTX780-de var mesela Strix onu almak yerine GTX780Ti almak daha iyi. Yada EVGA modeli çok bahalı Asus yada MSi tercih edilebilir.Hocam yanlış yönlendiriyorsunuz. Vapor-x ve Pcs+ Tri-x den iyidir.
sonuç olarak şunu sormak istiyorum R9 290 Trix güncel oyunları ultra ayarda çalıştırır mı? İsterseniz sistemin hepsini yazarım.Yanlış yönlendirmiyorum. Vapor-x çok pahalı ve üzerine 100 Tl koyup R9 290X alınabilir. O kadar yukarı bence sorunlu kişilerin işi. GTX780-de var mesela Strix onu almak yerine GTX780Ti almak daha iyi. Yada EVGA modeli çok bahalı Asus yada MSi tercih edilebilir.
Güncel 3 sene ultra ayarlarda oynarsın.sonuç olarak şunu sormak istiyorum R9 290 Trix güncel oyunları ultra ayarda çalıştırır mı? İsterseniz sistemin hepsini yazarım.
Siz sistemin tamamını yine de yazın. Ama kısaca açacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.