AMD R5 2400G'nin GPU'su nasıl kullanılır?

Şimdi ben bu R5 2400G'yi alacağım ama BİOS'u nasıl açacağım ekrana görüntü gelecek mi kısaca bu işlemcinin içindeki GPU'yu nasıl kullanacağım o ilk açılışı nasıl olacak lütfen cevaplayın. Bu konuyu çok araştırdım ama hiçbir şey bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
B350 chipsetli anakart alırsan bios güncellemesi yapmazsan görüntü alamazsın bioa güncellemesi yapman için 1.nesil ryzen bulman yada anakartı aldığın yere yaptırman lazım. En güzel çözüm B450 anakartlar çıktı B450 anakart alırsan bios güncellemeye gerek yok yeni bioslarla geldikleri için.
B350 chipsetli anakart alırsan bios güncellemesi yapmazsan görüntü alamazsın bioa güncellemesi yapman için 1.nesil ryzen bulman yada anakartı aldığın yere yaptırman lazım. En güzel çözüm B450 anakartlar çıktı B450 anakart alırsan bios güncellemeye gerek yok yeni bioslarla geldikleri için.

Çözüm
Şimdi ben bu R5 2400G'yi alacağım ama BİOS'u nasıl açacağım ekrana görüntü gelecek mi kısaca bu işlemcinin içindeki GPU'yu nasıl kullanacağım o ilk açılışı nasıl olacak lütfen cevaplayın. Bu konuyu çok araştırdım ama hiçbir şey bulamadım.

Harici GPU takmayacak isen sanki harici bir GPU varmış gibi çalışacaktır, fakat Mucahitsanli'nın dediği gibi B350 serisi anakart var ise bios güncellemesi yapılması gerekiyor, bunu alacağınız yere bildirirseniz onlar genelde ücretsiz olarak hallediyor. ve yine kendisinin dediği gibi B450 serisi bir anakart almanızı tavsiye ederim, fiyatları hemen hemen aynı iken neden bir önceki nesli tercih edesiniz ki? Bende Asus TUF B350M Plus Gaming var, şimdi alacak olsam(kasam ATX) Asus TUF B450 Plus Gaming alırım. Micro ATX ise kasanız Asus TUF B450M Plus Gaming modeli de mevcut, özellikleri 3 modelin de hemen hemen aynı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı