Çok ümitlenme. Gözünü karartıp voltajı uçurmadan 4.1'i bile zor görürsün gibime geliyor. 4.2 GHz çok yüksek bir değer Ryzen için. Ben daha dün benim 1600'ü 4.2'ye çıkartmak için bir yerlerimi yırttım bana mısın demedi.
Oturmamış diyorsunuz ama stock fan ile boşta 45 derece idi. Şu an 30. Allah aşkına siz kasanın içine buz falan mı koyuyonuz. Değerler normalin bayağı baya üstünde. RDR 2 de Max 40 dereceyi görüyorum. High'ta
Oturmamış diyorsunuz ama stock fan ile boşta 45 derece idi. Şuan 30. Allah aşkına siz kasanın içine buz falan mı koyuyonuz. Değerler normalin baya baya üstünde. RDR 2 de max 40 dereceyi görüyorum. High ta
Ahahah kasa olarak cooler master haf 912 kullanıyorum ama internette baktığımda kasanın yanı kapalı olarak gözüküyor bütün fotoğraflarda fakat benim kasamın yan tarafının yarısı cam şeklinde fan olarak ise önde 2 adet 120mm fan girişi var kasanın yanında direkt olarak ekran kartına hava veren 1 adet 120mm var kasanın üstünde 200mm fan var ve bir adetde egzos fanı bulunmakta bilgisayarı 5 gün önce 2.el olarak aldım ilk aldığımda 60 dereceyi görüyordu en fazla dün cooler master'ın termal macununu aldım uyguladım şuanda en fazla 50 derece görüyor
Oturmamış diyorsunuz ama stock fan ile boşta 45 derece idi. Şuan 30. Allah aşkına siz kasanın içine buz falan mı koyuyonuz. Değerler normalin baya baya üstünde. RDR 2 de max 40 dereceyi görüyorum. High ta
Ve fan oturmamış olsa açılır açılmaz 70-80 dereceler ile başlar sıcaklık yada cpu fan error hatası alırsnız bi termal macununuzu yenilemenizi tavsiye ediyorum size
Benimde islemcim overclocklu ve kule tipi işlemci fani ile kullaniyorum tek fanlı ve en fazla 50 derece goruyorum. Ya sıvı soğutucu tahliyesinde sorun var yada oturtamamış.
Yanlış bilgilendirme yapmayın. Arkadaşın işlemcisi gayet serin çalışıyor. Sıcaklıklar kasadan kasata bölgeden bölgeye değişir.
Arkadaşlar oyunlarda gördükleri sıcaklıkları söylüyor galiba. Prime95 sizi bile yakar.