AMD R5 2600 overclok yapmak

En fazla 10° fark eder. Voltaj verince işlemci sobaya dönmez merak etmeyin. Adam sıcaklığın artacağını biliyor düşük geldiği için yapıyor bunu. Uzatmanın anlamı yok. 60° yüksek bir sıcaklık değil. AMD'ye göre 95° kritik değer bize göre 85° de tehlike çanları çalmaya başlar.
Uzatmaya bencede gerek yok. Overclock sonrası değerleri paylaşsın konu sahibi bende merak ediyorum kac derece yükselicek.

bu gece denicem inşallah. Şu sıcaklık çok diyenler canımı sıkıyor yahu:)
Fazla takmanızı önermem. Onların Prime95 testi yaptıgını sanmıyorum.
Prime95 testi yapar mısın sistemine lütfen? Cidden Prime95 testinde 60 derece iyi bir değer.
Shimada reiz sizce OCCT nasıldır bu konuda? Yani OCCT'de ekran kartı ve işlrmci konusunda yeterince zorlar mı?
Ben R5 1600 stock kullanıyorum boşta 28, yükte 40 derece. Nasıl sıvı soğutma ile 60 oluyor ? 😄
Bu prime 95 dediğimiz şey işlemcinin içinden geçiyor. Böyle bir yükte 40° de kalabilmesi zor.
Yani oyunlar bu testin yanında solda 0 kalır.

Prime95 testi yaptığımı söylesem inanıcak mısın? Kullandığım işlemci hakkında bilgin varmı varsa nekadar?
İşlemcini Ryzen 5 1600 revizyon modeli. N'olmuş?
Yani @Shimada reiz <3 ile aynı işlemci.
Prime 95 testi yapıp 15 dakikalık testin sonucunu fotoğraf olarak atarsan inanmamam için bir sebep yok.:D

Shimada reiz sizce OCCT nasıldır bu konuda? Yani OCCT'de ekran kartı ve işlrmci konusunda yeterince zorlar mı?
Bilmem ben genelde stres testi yapmıyorum. Cinebench ile test yapıyorum ve oyuna giriyorum. Sorun olursa voltaj veriyorum 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı