AMD R5 2600 ve RX 570 sistem kendini resetliyor

barisboz

Centipat
Yaklaşık 2 aylık bir bilgisayar başta PSU sıkıntılı geldi değiştirdik 2 ay sonra böyle bir şeyle karşılaştım formatladım ancak yine aynı şey oldu kendini resetliyor birden bire ana kartta sıkıntı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran A1lıntısı.JPG
    Ekran A1lıntısı.JPG
    52,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    58,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Güç ayarlarından zamanlama ayarına baktınız mı? Yeniden başlat seçeneğinin ve uyku seçeneğinin hiçbir zaman olması gerekiyor.

Elbette, buyurun ekledim fotoğrafları.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 3.jpg
    3.jpg
    78,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 4.jpg
    4.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 33
Bende de oyundan atıyor kafayı yiyecem. En son sinir oldum hem CPU hem de GPU stress testini aynı anda açtım hiç bir problem olmadı. Ama oyuna giriyorum atıyor arkadaş çıldıracam artık.

Bende de oyundan atıyor kafayı yiyecem. En son sinir oldum hem CPU hem de GPU stress testini aynı anda açtım hiç bir problem olmadı. Ama oyuna giriyorum atıyor arkadaş çıldıracam artık.
Sürücü kaynaklı yüksek ihtimal. AMD sürücü kaldirma aracı ile kaldırıp 19.9.2 WHQL sürümü yükleyip dene.
Yaklaşık 2 aylık bir bilgisayar başta PSU sıkıntılı geldi değiştirdik 2 ay sonra böyle bir şeyle karşılaştım formatladım ancak yine aynı şey oldu kendini resetliyor birden bire ana kartta sıkıntı olabilir mi?
Değiştirdigin PSU markası ne?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı