AMD R5 5600X ve RTX 3050 sistem alınır mı?

umutsari00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu linkini bıraktığım sistem halen iş yapar mı? İki yıl önce çekilmiş oyun testi vodeolarına baktım God of War da 50+, Elden Ring de 60+ vs. gözüküyordu alınır mı? Fikrini nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bu linkini bıraktığım sistem halen iş yapar mı? İki yıl önce çekilmiş oyun testi vodeolarına baktım God of War da 50+, Elden Ring de 60+ vs. gözüküyordu alınır mı? Fikrini nedir acaba?

Alınmaz bütçeniz kaç.

Vigor | Intel i5-13400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com gaming gecesi ama 10 dakikanız var .

Bu bütçeye 3050? R5 5600X gibi güçlü bir işlemciyle 3050 gibi dandik bir kartı yan yana getirecek kadar düşmüş olamazsın vatangaming 🫣

Intel istemiyorsan 26k ya 7500F ve 4060 kombinasyonu var ama şahsen ben B580 tercih ederdim sebebi ise 12 GB VRAM var ve her güncelleme de daha da güçleniyor. Altta attığım sistemdeki GPU Ventus model yani şunu söyleyeyim alabilecegin en sıcak model Ventus dur 4060'lar da. Ama bu fiyata DDR5 ve 4060 bulamazsın. O yüzden yine de tercih sizin.

En azından yukarıdaki arkadaşın attığı 4060 sistemden daha iyidir ve AM5 sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı