Param çok diyorsan geç onun dışında mantıksız.Merhaba.
Aktif kullandım 5600X var 7600X geçmeyi düşünüyorum değer mi sevgili arkadaşlar?
Param yokParam çok diyorsan geç onun dışında mantıksız.
Aman aman performans farkı yokmuşİki katı fiyat farkı var. Alacağın performansa(%20 işlemci gücü) değmez. Ekran kartı ve monitöre yatırım yapmak daha mantıklı bence.
Ben 3600XT'den 7600X e geçtim. 2 gündür soğutamıyorum. Cooler Master ML240L V2 kullanıyorum. Eski işlemcide yükte 65'i geçmezdi bu işlemcide boşta 55 60 altını görmüyor anlamayadım. Macun değiştik etkisi oldu ama yine de boştayken 40'lara düşüremiyorum.
www.technopat.net
Akşam deneyeceğim hocam çok sağolun bilgi paylaşımı için. Yüksek ısı değeri sorun olmasa bile normal kullanımda yüksek fan sesi çok rahatsız ediyor beni. Boştayken 40 derece civarına çekebilirsem beni rahatlatır.Onun ayarı var:
![]()
AMD Ryzen 7000 ECO Mode Nedir? Nasıl Açılır?
AMD Ryzen 7000 serisi işlemcilerle birlikte kullanıma sunulan ECO Mode özelliğini kapsamlıca test ettik. https://www.youtube.com/watch?v=OGXfOQmNbYg AMDwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.