AMD R5 7500F - RTX 4060 vs R5 5500 - RTX 4060

mort61

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
5500 olan kazık. 7500F olanı alabilirsiniz ama kasayı Thermaltake yapın.

AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da merhaba bu bilgisayar gözüme çarptı alınır mı? Acaba. Bir de bu var ULTIMA-4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar acaba hangisini almak mantıklı? Siz de işlemci AMG ekran kartı NVIDIA olacak şekilde sistem önerilebilirsiniz.
Kesinlikle 7500F olanı almak mantıklı, ayrıca 5500'lü sisteme bu fiyat kazık. 7500F olanı tercih edin hem DDR5 hem de ikinci sistemden daha iyi.

7500f 5500 den iyi mi kanka ikinci sistemde 5600 yapmak istiyordum da 7500f ikisinden de iyi midir

Başka değiştirmem gereken bir şey yok de mi her şey iyi bir de gigabyte ile asus karşılaştırıyorlardı çok fark var mı acaba

Cano bir de vatanda OEM diyor bu sakıncalı bir şey mi sıkıntı çıkarır mı
Hayır OEM yazısına takılmayın, OEM'in anlamı Orjinal Ürün Üreticisi yani satıcı MSI, Gigabyte veya ASUS gibi bir markadan ürün alır ve kendi sistemine ekleyip satar. Ben de Vatandan sistemi aldım, eğer montajlı seçerseniz sistem gelince sadece ekran kartı montajlı gelmiyor onu sizin takmanız gerekir.

Hayır OEM yazısına takılmayın, OEM'in anlamı Orjinal Ürün Üreticisi yani satıcı MSI, Gigabyte veya ASUS gibi bir markadan ürün alır ve kendi sistemine ekleyip satar. Ben de Vatandan sistemi aldım, eğer montajlı seçerseniz sistem gelince sadece ekran kartı montajlı gelmiyor onu sizin takmanız gerekir.
Tamam kanka eyvallah

Kasayı niye değiştiyim cano farkları ne

Kanka yukarda bir arkadaş kasa değiş demiş haklı mı fark eder mi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı