AMD R5 7600 için hava soğutma önerisi

alperkens

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Beast CL36 6000MHZ
Ekran kartı
Gigabyte RX 7700 XT 12GB
Anakart
Gigabyte A620M-H
İşlemci
AMD R5 7600
Öncelikle merhaba. 2 ay önce yeni bir sistem topladım.

Stok fanın gürültüsü ve performansından memnun değilim. Sıvı soğutucu alacaktım fakat oyun oynamak dışında PC'ye zaten ağır bir yük bindirmiyorum.
O yüzden hava soğutucu inceliyorum bir süredir.

Hiçbir yerde doğru düzgün incelemesini bulamadığım fakat beğendiğim bir soğutucu var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Uzun zamandır laptop kullandığım için masaüstü konusunda acemi kalmışım biraz :)

Ürün bu; Amazon.com.tr

Fakat YouTube'da kurulum videosundaki ürünle, linkteki ürünün görünümü farklı. O yüzden emin olamadım.

Önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa özelliklerinde max hava soğutucu yüksekliği 163mm yazıyor. Attığınız 152 mm imiş. sanırım rahatça sığar. Fakat bir sorum var. Ram'in konumu montajda sorun çıkarır mı aceba? Görsel bırakıyorum aşağıya.

457265493_520881697147859_3327537853030608659_n.jpg

Kasa özelliklerinde Max hava soğutucu yüksekliği 163mm yazıyor. Attığınız 152 mm imiş. Sanırım rahatça sığar. Fakat bir sorum var. RAM'in konumu montajda sorun çıkarır mı acaba? Görsel bırakıyorum aşağıya.

Eki Görüntüle 2301628

Merak etme en fazla soğutucu belleğin üstüne gelerek görünmesini gizleyebilir o kadar.

Sanırım bunu alacağım. YouTube’da biri sorun yaşamış şu şekilde ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alıp kullanan arkadaşlar varsa uzun sürede herhangi bir sorun yaşadılar mı, ya da linkteki benzer bir şey oldu mu? Yazarlarsa çok sevinirim.

phamtom spirit ya da peerless assassin ile herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Bu modellerde en ucuzunu alın geçin, farklı versiyonları var.

Rgbsiz olsun istiyorum. Bu ürün nasıl acaba. Tavsiye ettiğiniz mi yoksa bu mu?

Bir de 158 mm imiş yükseklik. Kasam 163 mm’ye kadar destekliyor. Cama değer mi?
5mm ile sorun olmaz. Bu model en tepe modeli bu markanın. her şeyi soğutur :)
Bu harcamaya bütçenize uyuyorsa öneririm.

Diğer taraftan peerless assassin modeli de Ryzen 5 7600 için fazla bile gelir ve 1300 lira. Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB aldım.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Montajını bugün yaptım. Pubg oynarken 82 derecelerde gezen işlemci 57 derecelerde takılıyor. Ve sesi hiç rahatsız edici değil. Çok sessiz. Bu kadar performans beklemiyordum açıkçası. Almayı düşünen varsa siddetle tavsiye ederim. İşlemciniz orta / orta-üst segmentse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB aldım.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Montajını bugün yaptım. PUBG oynarken 82 derecelerde gezen işlemci 57 derecelerde takılıyor. Ve sesi hiç rahatsız edici değil. Çok sessiz. Bu kadar performans beklemiyordum açıkçası. Almayı düşünen varsa siddetle tavsiye ederim. İşlemciniz orta / orta-üst segmentse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Hayırlı olsun, bununla 7800x3D kullananlar bile var. 🥳

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı