AMD R5 M330 bilgisayar çok ısınıyor ve çok kasıyor

aligcr3

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bilgisayarım HP markalı ve 4 yıl önce falan aldım o civarda. AMD R5 M330 ekran kartı var ve Intel Graphics yazıyor. ETS'de oyunda yapılabilecek en düşük ayarlara getirmeme rağmen aşırı derecede ısınıyor ve bazen fazla ısıdan kapanma durumları oluyor daha 1 ay olmadı bilgisayarcıma içini açtırdım her yerini temizlettim ve termal macunlarını yenilettim ama hiç verim alamıyorum. Yakın zamanda da SSD takmayı düşünüyorum değer mi ve bu durumdan kurtulmam için ne yapabilirim? Ağız tadıyla oyun oynayamıyorum, yazılım yazmam gerekiyor gerekli performansı sağlamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Bilgisayarım: HP15-AC108NT GRİ CORE İ5 5200U 2.2GHZ-4GB-500GB HDD-15.6''-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

intel ekran kartını devre dışı bırakıp ekran kartının sürücüsünü etkinleştirmen gerekiyor ama bilgisayara görüntü gelmeyebilir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı