AMD R5 M330 Driver Kurarken Bilgisayarın Kapanması

Nasuh95

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD R5 M330 ekran kartı var. AMD Radeon Driver sürümünü kurarken siyah ekran oluyor. Bilgisayar kapanıyor ve sonra yükleniyor gösteriyor. Saatlerce açılmıyor. Sorunu nedir acaba?

Sanırım eskiden son sürümü yükledigim zaman bilinmeyen eksik bi aygıt kalıyordu. Sonra Catalyst yükledim performansta fark eden bişey olmadı tekrar eski sürüm yüklüyordum ekran gitti bilgisayar kapandı açılmadı sıfırladım düzelti tekrar yükledim aynı oldu format attırdım tekrar yükledim aynı oldu şimdi tekrar sıfırladım driverları DriverPack uygulamasıyla yükledim şimdide AMD READON'un son sürümü yükledigim zaman ki mouse'un kesik gitmesi olayı başladı.

Sanırım eskiden son sürümü yükledigim zaman bilinmeyen eksik bi aygıt kalıyordu. Sonra Catalyst yükledim performansta fark eden bişey olmadı tekrar eski sürüm yüklüyordum ekran gitti bilgisayar kapandı açılmadı sıfırladım düzelti tekrar yükledim aynı oldu format attırdım tekrar yükledim aynı oldu şimdi tekrar sıfırladım driverları DriverPack uygulamasıyla yükledim şimdide AMD READON'un son sürümü yükledigim zaman ki mouse'un kesik gitmesi olayı başladı.

Sorunu çözdün galiba 2 yıl oldu da ? Bendede R5 M330 var Driver yükledim. Ekran siyah oldu sadece mouse gözüküyor mouse oynuyor ama bilgisayardan ses geliyor kulaklık falan bağlama sesi geliyor ne yapmam lazım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı