Çözüldü AMD R5 M330 sürücüsü yüklenince mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

MehmetCan00

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2020
Mesajlar
31
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopum Lenovo i5 5200U işlemcili ve 2 GB AMD R5 M330 ekran kartı mevcut, daha öncesini bilmiyorum. Cihaz benim elime bu şekilde geçti. Ekran kartı driveri yüklenince mavi ekran hatası alıyorum. Birçok eski sürücüyü yükledim. Lenovo teknik desteğin önermiş oldugu sürücüyü de yükledim ama maalesef bir sonuç alamadım. Minidum dosyalarını paylaşıyorum, incelerseniz sevinirim. Windows 7'de denedim, aynı şekilde gene hata aldım. Format da attım acaba Windows'da mı bir hata var diye, ondan da değil anlaşılan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
V
Linkteki ses driveri, onu da yükledim ben zaten söylediği her şeyi yaptıp. Bu ses driverini yüklemek benim nasıl ekran kartı sorunumu çözebilir ki, intel ekran kartında problemim yok arkadaş bana intel driverini yükletti ve ses driverini bunlar benim sorunumu nasıl gidermesini bekliyorsunuz, yanlış birşey yapmışım gibi linki tekrar atıyorsunuz. Söylenenleri yaptıktan sonra cihaz kendi kendine ekran kartı driverini yüklemedi(AMD), şuan intel grafik birimi ile çalışmakta aygıt yöneticisinde de amd ekran kartım görünmüyor ddu dan kaldırdığım için zaten, driveri kendim yükleyecek olursam da hata veriyor zaten, yapmam gereken nedir şuan var mı eksik yada yanlış yaptığımı düşündüğünüz herhangi birşey.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız3.png
    Adsız3.png
    84,9 KB · Görüntüleme: 34
V.

Linkteki ses driveri, onu da yükledim ben zaten söylediği her şeyi yaptıp. Bu ses driverini yüklemek benim nasıl ekran kartı sorunumu çözebilir ki, Intel ekran kartında problemim yok arkadaş bana Intel driverini yükletti ve ses driverini bunlar benim sorunumu nasıl gidermesini bekliyorsunuz, yanlış bir şey yapmışım gibi linki tekrar atıyorsunuz. Söylenenleri yaptıktan sonra cihaz kendi kendine ekran kartı driverini yüklemedi(AMD), şu an Intel grafik birimi ile çalışmakta aygıt yöneticisinde de AMD ekran kartım görünmüyor DDU'dan kaldırdığım için zaten, driveri kendim yükleyecek olursam da hata veriyor zaten, yapmam gereken nedir şu an var mı eksik ya da yanlış yaptığımı düşündüğünüz herhangi bir şey.

Ben bakmadım dosyalara ama @Enes3078 söylüyorsa vardır bildiği.
Bûyük ihtimal SYS dosyalarında sıkıntı vardır.
AMD sürücüsünü indir tekrardan dene yine mavi ekran alırsan daha eski sürücüyü dene.
 
minidump son.rar
Driveri yüklerken tamamlamaya yakın aldığım mavi ekran bu şekilde.

Memtest86 yap sonuçları gönder.
 
Memtest86 yap sonuçları gönder.
Hiçbir sorun yok kontrol ettim fotografları bırakıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20201101_162514.jpg
    IMG_20201101_162514.jpg
    224 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20201101_162540.jpg
    IMG_20201101_162540.jpg
    206 KB · Görüntüleme: 19

Yeni konular

Geri
Yukarı