AMD R7 250 Sistemime Uygun Mu? PSU Yeterli Mi?

Klargus

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese Merhabalar,
Sistemim şu:

İşlemci: Intel Celeron CPU 2.66 - 2.67 Ghz
RAM: 1 GB
Anakart: Asus P5RD2-VM
PSU: Üzerinde 350 ve 330 W değerlerini gördüm. Pek bir şey anlayamadım.

R7 250 anakarta uyumlu mu? İşlemciyle darboğaz yapar mı? PSU yetiyor mu? Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Internetten baktığımda biri olur diyor diğeri olmaz diyor. Biride 65W'den bahsediyor. Anakartımda da gördüğüm kadarıyla PCI-E x16 var. (Siteden baktım. ) Buna göre uyar mı?

Son düzenleme:
Sistemdeki diğer bileşenler çok düşük (işlemci ve ram) açma ihtimali yüksek görünüyor ama oyun anlamında performans alamazsın bu sistemde. Ekran kartı tek başına yeterli olmayacaktır.

Peki ATI Radeon Xpress 200'den performanslı olur mu? LoL gibi oyunlardan low ayarda kaç FPS alırım?

Kesinlikle başarılı olur bahsettiğimiz ekran kartını dengeli bir sisteme koyduğumuzda çoğu oyunda 1920x1080 çözünürlükte orta ayarlarda 50-60fps(dahada fazla olabilir) alabiliyor. Sorunuza gelecek olursam LoL 'de yaklaşık 70 fps almanız gerek lowda(ekran çözünürlüğünüze bağlı)

Bu sisteme almayı düşünüyorum bu ekran kartını. Onboard ekran kartı çok sıkıntı çıkarıyor. Psu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı