Quanic
Kilopat
Daha fazla
Barrowch u biraz araştırdım ancak güven vermedi malesef. Saolasın.İlgilenirseniz barrowun 240mm sıvı soğutması mevcut elimde barrow yurt dışında baya ünlü bir firma eğer ilgilenirseniz 240mm 600tl 360mm 900tl.
Problem yok barrow türkiyede tanınmıyor pek ml240'dan daha iyi oldğunu fark ettim.Barrowch u biraz araştırdım ancak güven vermedi malesef. Saolasın.
İmkan yetse en iyi seçenek gibi duruyor fakat fanlari rgb değil o yüzden rgb bütünlüğünu bozuyor benim kasada. Bu kader rgb için uğraştığım kasada nzxt ile rgb kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden silverstone pf360 argb düşündüm ama riske atamadım. Yukarı mesajdaki arkadaş inceler ise alınabilirNZXT Kraken X72 kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. Tavsiye ederim sessiz ve kaliteli ekipmanlardan oluşuyor. Görüntüsü de çok güzel. CM dir diğer ucuz ürünlerdir bunlar çok ses yapıyor.
Hocam alakasız olucak ama kasayı nasıl okadar temiz tutuyorsunuz? Toz filtrelerini her gün silsem bile okadar parlamıyorİmkan yetse en iyi seçenek gibi duruyor fakat fanlari rgb değil o yüzden rgb bütünlüğünu bozuyor benim kasada. Bu kader rgb için uğraştığım kasada nzxt ile rgb kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden silverstone pf360 argb düşündüm ama riske atamadım. Yukarı mesajdaki arkadaş inceler ise alınabilir
Benim max 1200 olur ancak nekadar kısarsam okadar iyi. 1000tl altı dersek daha uygun olur. Tabi çok fazla performans kaybetmedenBütçeniz nedir?
NZXT Yeni seri çıkarda ve onlar oldukça pahalı ondan dolayı eski seriler ucuzluyor yani NZXT X72'yi hiç düşünmeden al derim daha iyisini bulamazsın.Hocam alakasız olucak ama kasayı nasıl okadar temiz tutuyorsunuz? Toz filtrelerini her gün silsem bile okadar parlamıyorayrica cam ve pleksi temizleyici için önerdiğiniz bir sprey var mı?
Benim max 1200 olur ancak nekadar kısarsam okadar iyi. 1000tl altı dersek daha uygun olur. Tabi çok fazla performans kaybetmeden
Hocam mikrifiber bez var sürekli kasanın orda duruyor. Günlük siliyorum. Zaten o bez direk tozu çekiyor. Tek sefer geçmem yetiyor. Ama benim kasada acayip tozlaniyor yetişemiyorum. İçine de hafif toz alıyor. Onu da açıp aynı bez ile temizliyorum. İlk günden beri böyle yaptığım için bu kadar temiz kaldı.Hocam alakasız olucak ama kasayı nasıl okadar temiz tutuyorsunuz? Toz filtrelerini her gün silsem bile okadar parlamıyorayrica cam ve pleksi temizleyici için önerdiğiniz bir sprey var mı?
Benim max 1200 olur ancak nekadar kısarsam okadar iyi. 1000tl altı dersek daha uygun olur. Tabi çok fazla performans kaybetmeden
Eğer bütçe yetiyorsa x72yi push pull kullanabilirsiniz. Rgb fanlar önde kalır. Kendi fanları arkada. Galiba ekran kartı benimki gibi rx590 ve sığmama durumu olmaz. Ben sadece 1-2 derece için fazladan 300tl vermek istemem. Nanokatalog da battığı için zaten geriye elimde 4 seçenek kaldı. Silverstone pf360/Dark rock pro 4/corsair h150i (indirim olunca 950 civarına düşüyor)/deep cool Castle 240 v2. Asıl isteğim corsairdan yana çünkü klavye mouse kulaklık mp komple corsair set ve bununla tamamlamak istiyorum ancak yeni model pompalarla pro xt modelleri gelecek. Arada ne kadar performans farkı olur bilemiyorum malesefİmkan yetse en iyi seçenek gibi duruyor fakat fanlari rgb değil o yüzden rgb bütünlüğünu bozuyor benim kasada. Bu kader rgb için uğraştığım kasada nzxt ile rgb kaybetmek istemiyorum. Bu yüzden silverstone pf360 argb düşündüm ama riske atamadım. Yukarı mesajdaki arkadaş inceler ise alınabilir
Ben pull push olayında aynı tür fanlar kullanma taraftarıyım hocam. O yüzden girmedim o ise bide nerden baksanız fanlar dahil 1500 tl demek o sistemi kurmak. Onun yerine işlemciyi upragade etmeyi tercih ederim. Sığmama durumu olmaz ekran kartından boşluk fazla. Zaten b450 anakart olduğu için çok fazla oc desteklemiyor. O yüzden şu yapabildiğim max oc değerinde sıvı soğutma gayet yeterli su an benim. O yüzden macera aramaya gerek duymuyorum. Bence de komple corsair set yaparsanız daha güzel olur benceEğer bütçe yetiyorsa x72yi push pull kullanabilirsiniz. Rgb fanlar önde kalır. Kendi fanları arkada. Galiba ekran kartı benimki gibi rx590 ve sığmama durumu olmaz. Ben sadece 1-2 derece için fazladan 300tl vermek istemem. Nanokatalog da battığı için zaten geriye elimde 4 seçenek kaldı. Silverstone pf360/Dark rock pro 4/corsair h150i (indirim olunca 950 civarına düşüyor)/deep cool Castle 240 v2. Asıl isteğim corsairdan yana çünkü klavye mouse kulaklık mp komple corsair set ve bununla tamamlamak istiyorum ancak yeni model pompalarla pro xt modelleri gelecek. Arada ne kadar performans farkı olur bilemiyorum malesefEki Görüntüle 496554
Tozlar için kusura bakmayın vallahi sileli 6 saat oldu
Hocam yanlış bilmiyorsam öndeki fanlar corsairin sp serisi radyatör fanları. Kendi öndeki fanlarınız ile push pull yapabilirsiniz. Hem performansı fazla olur hem de görüntüyü kaybetmezsiniz. Farklı fanlar olsa bile arada uçurum olmadıkça her şekilde sadece push a göre performans artıyor. Kendim komple corsair yapmak istiyorum ancak herkes pompa sesinden şikayetci olmuş. Yeni seri daha sessiz bir pompa ile çıktı ancak Türkiye'ye nezaman gelir belli değil. Gelse bile fiyati eminim yüksek olacaktır. Ve h150i pro almam durumunda kasadaki fanlar ile push pull yapmak zorunda kalacağım ve nasıl olur emin değilim açıkcası. Ek fanlara verebilecek param olsa zaten boşa uğraşmam üzerine 500 daha ekleyip EKWBden soft tubing custom loop kit alırım. 1850tlye vergisi dahil alınabiliyor. Ben pcyi alırken bile bukadar düşünmedim arkadaşAyrıca bir sprey var eve geçince fotosunu buraya geçince atarım
Ben pull push olayında aynı tür fanlar kullanma taraftarıyım hocam. O yüzden girmedim o ise bide nerden baksanız fanlar dahil 1500 tl demek o sistemi kurmak. Onun yerine işlemciyi upragade etmeyi tercih ederim. Sığmama durumu olmaz ekran kartından boşluk fazla. Zaten b450 anakart olduğu için çok fazla oc desteklemiyor. O yüzden şu yapabildiğim max oc değerinde sıvı soğutma gayet yeterli su an benim. O yüzden macera aramaya gerek duymuyorum. Bence de komple corsair set yaparsanız daha güzel olur bence