Çözüldü AMD R7 ve R6 ekran kartı FPS düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuyas1

Kilopat
Merhaba yeni bir laptop aldım. Fakat bir sorunum var. Laptopta 2 adet ekran kartı var AMD marka. Biri 4 GB biri 512 MB. LoL'de eski bilgisayarımda 100 FPS alıyordum 512 MB ekran kartı vardı. Şimdi yeni laptopla girdiğim zaman yine 100 FPS alıyorum. Sanıyorum ki PC 512 MB olan ekran kartını kullanıyor ve nasıl 4 GB olanını kullanacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler :)

4gbekran.png
512ekran.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler fakat Xbox'ın bir ayarı varmış onu kapattım şuan 150 FPS falan. Daha başka böyle FPS düşüren ayar var mıdır ?
Windows 10 pro 64 Bit işletim sistemi. 16.101.1701.1001 (1.04.2016) sürümü. Uyarı vermişler galiba cevap atamıyodum kusura bakmayın.

Alttan Tercihler de ve Readon ek ayarları var. Ordan geçişli grafikler uygulama ayarı var ordan istediğin programı bul ve atanmamış yazan yeri performansa çevir. Aynı sorun bendede vardı bende öyle kurtuldum.

Teşekkürler fakat Xbox'ın bir ayarı varmış onu kapattım şuan 150 FPS falan. Daha başka böyle FPS düşüren ayar var mıdır ?

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı