AMD R9 290 Mavi Ekran Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
  • GPU: Powercolor AMD Radeon R9 290
  • Denemeler: Windows 8.1 x64 ve 7 x64
  • Sürücü 15.12 ve 16.1
NOT: Windows 7'de mavi ekran (blue screen) hatası Windows 8.1' e ekrana görüntü gelmeme, mouse ve klavyede tepkisizlik.
NOT: Restart yapınca aynen devam ediyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Sorun hâla sürüyor. Yardım edecek birileri yokmu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için teşekkürler. Yalnız win7 de bluscreen hatası vardı 8.1 yükledim şuan yükleme sırasında ekran kapanıyor ve açılıp kapanıyor sürekli fare ve klavyede donmalar oluyor ve restart yapınca yine ekran gelmiyor. Windows 7 yükleyip dediğinizi mi yapayım yoksa çözümü var mıdır?

Ramlerden şüpheleniyorum bios güncelledim bir memtest yapayim ve sonucu buraya yazayim.

Maalesef yok. Memtest uyguluyorum sorun çıkacağını sanmıyorum. Ve ilk defa başıma bu geliyor.
NOT: Hata aldıktan sonra PC'yi kapatıp GPU'yu diğer slota takınca ekran geliyor. Yalnız tekrar sürücü yüklerken aynı hata mevcut.

Memtest sonucu:

Düşündüğüm gibi sorun yok. Bu problemi nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Win 7 yükleyip mavi ekran hatasini minidump teknigiyle size göndericem umarım sorun çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yani sorun bu mu? Peki hangi sürücüleri güncellemem gerekiyor? En son bios güncellemiştim sorun ondan kaynaklı olabilir mi? Ve hangi sürücüleri güncellemem gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…