Amd R9 290 Tri-X vs Nvidia Gtx 780 Amp!

Asus Gtx 780 güzel bir öneridir. Ek olarak Msi Gtx780 Twin Frozr öneririm. Şuan stoklarda yok ancak twin frozr soğutma sistemi gayet güzeldir.

Kesinlikle GTX 780. Ancak ASUS veya MSİ almanızı öneririm. Konuya gelecek olursak Nvidia fanboyu olarak algılamayınız fakat kim daha iyi yaparsa o alınır. Sürekli güncelleme beklerim, her çıkan oyunda yeni sürüm beklerim diyorsan R9 290X; GTX 780'i ezer geçer bile. Fakat her oyunu çıktığı zaman oynamak istiyorum, haftada bir güncelleme isterim diyorsan tercihini GTX 780'den yana kullan derim.

Kesinlikle GTX 780. Ancak ASUS veya MSİ almanızı öneririm. Konuya gelecek olursak Nvidia fanboyu olarak algılamayınız fakat kim daha iyi yaparsa o alınır. Sürekli güncelleme beklerim, her çıkan oyunda yeni sürüm beklerim diyorsan R9 290X; GTX 780'i ezer geçer bile. Fakat her oyunu çıktığı zaman oynamak istiyorum, haftada bir güncelleme isterim diyorsan tercihini GTX 780'den yana kullan derim.
R9 290x'i bırak R9 290 bile performans konusunda Gtx 780'i geçiyor.

QUOTE="Yiğithan ç., post: 611101, member: 16894"]Kesinlikle GTX 780. Ancak ASUS veya MSİ almanızı öneririm. Konuya gelecek olursak Nvidia fanboyu olarak algılamayınız fakat kim daha iyi yaparsa o alınır. Sürekli güncelleme beklerim, her çıkan oyunda yeni sürüm beklerim diyorsan R9 290X; GTX 780'i ezer geçer bile. Fakat her oyunu çıktığı zaman oynamak istiyorum, haftada bir güncelleme isterim diyorsan tercihini GTX 780'den yana kullan derim.[/QUOTE]
R9 290'e güncelleme gelmiyor mu? Hem mantle desteği var Gtx 780'den bence performanslıdır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı